OTKRIVENA ISTINA O BRAKU OGNJENA I MINE: Uhvaćeni kako se ZAISTA ponašaju, sad je sve jasno!

Autor:

Zabava

08.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uhvaćeni u centru prestonice!

OTKRIVENA ISTINA O BRAKU OGNJENA I MINE: Uhvaćeni kako se ZAISTA ponašaju, sad je sve jasno!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Na nedavno emitovanoj epizodi emisije "Paparaco lov" na Pink televiziji, gledaoci su imali priliku da vide intimne trenutke voditelja Ognjena Amidžića i njegove supruge Mine Naumović kako se brinu o svom sinu Perunu. Kamera je zabeležila kako ova poznata porodica uživa u zajedničkom vremenu i koliko im je važno da budu prisutni jedno za drugo.

Na snimcima koje je emisija "Paparaco lov" ekskluzivno prikazala, moglo se videti kako Ognjen Amidžić i Mina Naumović posvećeno brinu o svom sinu Perunu. Njihova pažnja i ljubav prema detetu bila je jasno vidljiva, a atmosfera porodične harmonije odisala je toplinom i bliskošću.

 

Jedan od zanimljivih momenata koji je kamera zabeležila jeste porodični odlazak u jedan beogradski restoran. Tokom njihove posete, moglo se primetiti koliko Ognjen vodi računa o svojoj porodici. Njegova pažnja prema supruzi i sinu bila je neizmerna, a osmesi na njihovim licima svedočili su o srećnim trenucima provedenim zajedno.


Ovaj snimak izazvao je veliku pažnju javnosti, jer retko imamo priliku da vidimo poznate ličnosti u njihovim privatnim trenucima. Ognjen Amidžić i Mina Naumović su pokazali primer kako se ljubav, pažnja i posvećenost mogu negovati unutar porodice, čime su osvojili simpatije mnogih gledalaca.

U današnjem vremenu kada su javne ličnosti često na meti medijske pažnje, ovakvi snimci podsećaju nas na važnost porodičnih vrednosti i zajedništva. Ognjen Amidžić i Mina Naumović su postali inspiracija mnogima da neguju ljubav i pažnju prema svojim najbližima, te da vreme provedeno sa porodicom bude jedan od najdragocenijih trenutaka u životu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading