OGNJENU AMIDŽIĆU PALA ROLETNA, VIŠE MINU NIKO NEĆE UZIMATI U USTA: Jednim potezom zapalio mreže, dosta je bilo ćutanja!

Autor:

Zabava

01.06.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić je zapušio usta hejterima.

OGNJENU AMIDŽIĆU PALA ROLETNA, VIŠE MINU NIKO NEĆE UZIMATI U USTA: Jednim potezom zapalio mreže, dosta je bilo ćutanja!

Foto: Republika.rs, INSTAGRAM.COM/CALLMEANUMI

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je postao ponosni otac, zajedno sa svojom suprugom Minom Naumović, koja je nedavno donela na svet njihovog sina Peruna. Ognjen je javno izrazio svoju ljubav prema supruzi, ističući da je ona najlepša žena koju je ikada video, kako u fizičkom, tako i u karakterno-umetničkom smislu.

- Ovo je najlepša žena koju sam ikada video. I audio. I najbolja - napisao je u svom stilu voditelj.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ognjen Amidžić, Instagram

 

Nakon razvoda od prethodne supruge, Ognjen Amidžić je započeo novu ljubavnu priču sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović. Njihova veza je bila predmet interesovanja javnosti, ali su odlučno isticali svoju ljubav i sreću.

Mina Naumović je često bila meta kritika i spekulacija o estetskim korekcijama, ali je Ognjen javno istakao da je ona 100% prirodna i da nije podvrgnuta nikakvim estetskim tretmanima. On je odlučno demantovao glasine o veštačkim korekcijama, ističući da je Mina potpuno prirodna i autentična.


Ognjen Amidžić je takođe odgovorio na pitanja o eventualnim estetskim promenama na Mininom licu, naglašavajući da je ona autentična u svakom pogledu, uključujući i svoje usne, ističući da je sve 100% prirodno.

Ognjen i Mina su svojom ljubavlju, srećom i porodičnim radostima privukli pažnju javnosti, a objava na Instagramu o Mininom prirodnom izgledu bez šminke samo je još jedan dokaz njihove iskrene ljubavi i sreće koju dele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

02.06.2024 12:52

Narocito su joj usne prirodne.....on mora da je slep!