OVAKO SU NAŠI ESTRADNJACI NAVIJALI ZA ORLOVE! Zastave na sve strane! Haos na tribinama! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske zastave se vijorile, a srpske pesme odjekivale Gelzenkirhenom

OVAKO SU NAŠI ESTRADNJACI NAVIJALI ZA ORLOVE! Zastave na sve strane! Haos na tribinama! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, instagram.com/raznatovicanastasija, ATA images, Printscreen/Instagram/djanimusic

Euro2024

Iako je fudbalska reprezentacija Srbije poražena u Gelzenkirhenu od selekcije Engleske, iza zastava koje su se vijorile stadionom stajale su brojne poznate ličnosti, mahom estradnjaci, koji su prevalili put do Nemačke da bi podržali naše "orlove" na Evropskom prvenstvu. Iako je za ovo doba godine bilo hladno, svega 12 stepeni, i padala kiša, to nije sprečilo između osam i 10.000 navijača da bodre Srbe kako na Veltins areni tako i na ulicama Gelzenkirhena. 

Foto: Instagram printscreen

 

Đani u dresu feštao sa srpskom dijasporom

Brojne naše poznate ličnosti su s tribina bodrile "orlove", a među njima našao se i folker Radiša Trajković Đani. Na društvenoj mreži Tik-tok isplivao je snimak pre početka utakmice, ispred stadiona, a Đani je napravio pravu feštu među srpskom dijasporom. Naime, folker je zapevao svoj veliki hit "Sam sam", a brojni naši navijači su ga snimali i pevali uglas s njim.

Foto: Instagram printscreen

 

Đani je obukao zvanični dres srpske reprezentacije i to onaj koji "orlovi" nose na gostujućim utakmicama. Osim toga, Đani je pre utakmice pozirao s grupom muškaraca, a u ruci je držao flašu piva i osmeh nije skidao.

Foto: Instagram printscreen

 

Novopečena gospođa Gudelj u dresu "orlova"

Supruga Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović, bodrila ga je s tribina, a na Instagramu je podelila snimak. Anastasija je u dresu "orlova", blago našminkana i veoma raspoložena, bodrila ceo tim, koji je nažalost poražen. Inače, ono što je posebno zanimljivo jeste to da su na tribinama svi pogledi bili uprti u novopečenu gospođu Gudelj. Inače, Nemanja Gudelj je pre nekoliko dana na konferenciji za novinare, povodom Evropskog prvenstva, istakao da će porodica navijati za njega i reprezentaciju s tribina.

- Cela porodica će biti tu - kratko je odgovorio Gudelj na konferenciji za novinare, pa potvrdio da će na tribinama biti njegova supruga Anastasija, otac, majka, brat i sestra.

Foto: Instagram.com

 


Tošić podržao nekadašnje saigrače u društvu ćerke Nike

Podršku nekadašnjim saigračima s tribina pružio je i bivši fudbaler Duško Tošić sa ćerkom Nikom. Još uvek zakoniti suprug Jelene Karleuše je na Instagramu pokazao delić atmosfere pred početak meča i euforiju koja je vladala na stadionu, kao i uzbuđenu Niku, koja je mahala tati dok ju je snimao.

Foto: Republika.rs

 

Podsećamo, on je dan pred polazak na utakmicu takođe objavio fotografiju iz aviona na kojoj je pozirao sa svojom mladom naslednicom Nikom, koja je inače veliki fan fudbala.

Foto: Instagram printscreen

 

Sevićeva raširila trobojku sa suprugom
 

Ana Sević, popularna pevačica i voditeljka, sa suprugom Danijelom Nedeljkovićem uživo je pratila utakmicu između Srbije i Engleske. Ana Sević je podršku svojoj zemlji pokazala objavljivanjem fotografije sa stadiona, na kojoj su ona i njen suprug nasmejani, te u rukama drže srpsku zastavu.

- Podrška uvek! Mi smo ponosni, a pravićemo se da se prvo poluvreme nije ni desilo. U drugom je veoma malo falilo. Idemo dalje - napisala je pevačica na Instagramu.

Foto: Instagram printscreen

 

Dečko blogerke Zorane vatreni navijač srpske reprezentacije

Blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zoranah nalazi se sa svojim dečkom, golmanom Elojom Rumom u Veltins areni u Gelzenkirhenu, u Nemačkoj, gde se igra meč Srbija-Engleska. Zaljubljeni par prvo je objavio sliku iz lifta, a potom i sa tribina. Zorana i Eloj ljubili su se nasred tribina i nisu marili za poglede, a poznata blogerka je sve javno podelila na svom profilu na Instagramu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading