CECA HITNO OTPUTOVALA U NEMAČKU! OTIŠLA ZBOG NEMANJE GUDELJA! Evo šta je iskrslo! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na beogradskom aerodromu, Ceca je zračila pozitivnom energijom, bila je vidno nasmejana i raspoložena, što je pokazalo da je uzbuđena zbog putovanja i podrške koju pruža svom zetu i reprezentaciji Srbije.

CECA HITNO OTPUTOVALA U NEMAČKU! OTIŠLA ZBOG NEMANJE GUDELJA! Evo šta je iskrslo! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović napustila je Srbiju kako bi otputovala u Minhen i pružila podršku svom zetu Nemanji Gudelju na Evropskom prvenstvu. Ovaj potez pokazuje njen snažan porodični duh i podršku prema članovima porodice, ali i ljubav prema fudbalu.

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Ceca, Nemanja i Anastasija

 

Na beogradskom aerodromu, Ceca je zračila pozitivnom energijom, bila je vidno nasmejana i raspoložena, što je pokazalo da je uzbuđena zbog putovanja i podrške koju pruža svom zetu i reprezentaciji Srbije. Njen izgled u beloj kombinaciji sa širokim pantalonama i uskom majicom, upotpunjen ogromnom pletenom torbom, privukao je pažnju prisutnih i pokazao njen prepoznatljivi modni stil.

Pored podrške reprezentaciji, Ceca je iskoristila priliku da provede vreme sa svojom ćerkom Anastasijom i porodicom Gudelj u Minhenu. Ovo pokazuje da pevačica, uprkos brojnim obavezama, pronalazi vreme za porodične trenutke i odmor, što je važan balans između karijere i privatnog života.

Foto: Ata images

Ceca Ražnatović

 

Inače, Svetlana Ceca Ražnatović otkrila je nedavno šta mislio o tome što je Dragana Mirković njenoj ćerki Anastasiji čestitala na venčanju, pa je podržala ovaj gest i lepo ga je dočekala. Naime, to je začudilo mnoge, s obzirom na to da se priča da pevačice dugo nisu u dobrim odnosima i da se jedva javljaju jedna drugoj kada se sretnu. 

Bilo mi je jako drago, to je stvarno lep gest i samo lud čovek u tome može da vidi nešto loše. Naprotiv, Bogu hvala tako i treba i to su neke lepe stvari. Žena je čestitala nešto što je lepo i što je bitno za moju porodicu i hvala Dragani puno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

17.06.2024 16:37

SAve dzaba, izgubise, ipak