LAZIĆ ZAPENIO OD BESA ZBOG MAJČINE UDAJE! Izbio PORODIČNI SKANDAL, on poručio - DOK SAM ŽIV, TO SE NEĆE DESITI!

Autor:

Zabava

17.06.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić napravio haos zbog priče o udaji majke Branke Lazić!

LAZIĆ ZAPENIO OD BESA ZBOG MAJČINE UDAJE! Izbio PORODIČNI SKANDAL, on poručio - DOK SAM ŽIV, TO SE NEĆE DESITI!

Foto: ST/REPUBLIKA

Folker nedavno je javno demantovao tvrdnje medija o tajnom venčanju svoje majke Branke Lazić sa biznismenom Draganom Paunovićem. Darko je izrazio svoje nezadovoljstvo ovakvim spekulacijama i istakao da dok je on živ, takva situacija se neće dogoditi.

- To šta oni pričaju i pišu, to mene ne zanima! Ko to pravi sebi reklamu preko moje majke, to ćemo još da vidimo, ali evo sada kažem javno još jednom: Dok sam živ, to se neće desiti! Eto šta rade, da se nerviram dok sam sa decom i ženom na moru - izjavio je besan Darko Lazić za Kurir.

Foto: ATAImages

Branka Lazić

 


Pojavljivanje informacija o navodnom braku između Branka Lazić i Dragana Paunovića izazvalo je znatiželju javnosti, ali i reakciju njene poznate ličnosti sina Darka Lazića. Iako su pojedini mediji objavili vesti o tajnom venčanju, Darko je odlučno demantovao ove tvrdnje i istakao svoje nezadovoljstvo zbog njihovog plasiranja.

Ovo nije prvi put da javne ličnosti postaju predmet interesovanja medija kada je u pitanju njihov lični život. Ponekad se spekulacije i neproverene vesti mogu brzo proširiti, što može dovesti do reakcija javnih ličnosti poput Darka Lazića.

Foto: ST/D. KADIĆ, Republika

Branka Lazić

 


Reakcije javnosti na ovu situaciju su podeljene. Dok jedni izražavaju podršku Darku Laziću i osuđuju medijske spekulacije, drugi su znatiželjni da saznaju više o navodnom braku Branka Lazića i Dragan Paunovića.

S obzirom na reakciju Darka Lazića, jasno je da su spekulacije o tajnom venčanju njegove majke izazvale burnu reakciju. Ostaje da vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će se pojaviti zvanične potvrde ili demanti ove vesti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading