MAJKA DARKA LAZIĆA SE UDALA U TAJNOSTI! Isplivali svi detalji u javnost, evo zašto se sve KRILO!

Autor:

Zabava

17.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka našeg pevača se udala u tajnosti nakon tri godine od smrti supruga.

MAJKA DARKA LAZIĆA SE UDALA U TAJNOSTI! Isplivali svi detalji u javnost, evo zašto se sve KRILO!

Foto: ST/D. KADIĆ, ATAImages

Majka folk zvezde Darka Lazića, Branka Lazić, udala se za biznismena Dragana Paunovića u intimnoj ceremoniji u austrijskoj opštini gde par živi. Darko Lazić, zajedno sa suprugom Katarinom i decom, trenutno uživa na letovanju i nije prisustvovao ovom emotivnom činu.

Venčanje je bilo intimno, bez većeg broja zvanica, a porodica i prijatelji planiraju da proslave ovaj važan događaj. Veliko slavlje je prvobitno bilo zakazano za 21. jun, ali je zbog Darkovih poslovnih obaveza sve odloženo za septembar, piše Blic.

Foto: ATAImages

Branka Lazić

 


Darko je istakao da se ne meša u emotivni život svoje majke i da podržava njene odluke. On ističe da je Branka zrela osoba koja dobro zna šta želi u životu, te da podržava njenu sreću i odnos sa suprugom.

Darko je, takođe, istakao da ne želi da komentariše majčin život i da je važno da je ona zadovoljna. Njegova podrška majci je istaknuta kao važna, ističući da je ona njega podržavala u svemu i da je sada red da i on podrži nju.

- Ne bih da komentarišem život svoje majke. Šta ona radi, to je njena odluka. Moja majka je zrela osoba i ono što ona hoće u životu, ja ću podržati. Mog oca više nema... Video sam da izlaze naslovi da joj branimo vezu, svadbu i slično. To bi bilo jako glupo. Ona treba da nastavi dalje - rekao je on svojevremeno i dodao:

Foto: Republika.rs, ATAImages

Branka Lazić i Darko Lazić

 

- Druga stvar, Dragan je čovek koji je usrećuje i pruža pažnju, ja to podržavam. Dokle god je ona zadovoljna i ja sam. Kao što je ona mene podržala u svemu, tako podržavam i ja nju. Ne mešam se u njen život. Ona je žena koja ima godina i godina, dobro zna šta hoće, a šta neće.


Ovo venčanje je privuklo pažnju javnosti, ali Darko je jasno istakao da ne želi da se meša u majčinu privatnost, te da je važno da Branka nastavi da živi svoj život onako kako želi.

Venčanje Branka Lazić i Dragana Paunovića je proteklo u intimnoj atmosferi, a planirano slavlje je odloženo za septembar. Darko Lazić je istakao da podržava majčinu sreću i da se ne meša u njen emotivni život. Ovaj događaj je privukao pažnju javnosti, ali je važno istaći da je Darko jasno izrazio svoju podršku majci i njenom izboru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading