POSETIO JAVNU KUĆU I NOĆ PROVEO SA 12 DEVOJAKA: Darko Lazić ispunio sve svoje FANTAZIJE, pa se probudio u bolovima!

Autor:

Zabava

05.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić otkrio šokantnu tajnu!

POSETIO JAVNU KUĆU I NOĆ PROVEO SA 12 DEVOJAKA: Darko Lazić ispunio sve svoje FANTAZIJE, pa se probudio u bolovima!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Darko Lazić nedavno je otkrio javnosti detalje iz svog boravka u Cirihu, gde je, kako kaže, ispunio jednu od svojih želja za opuštanjem. U društvu nekoliko prijatelja, Lazić je posetio javnu kuću i proveo noć sa čak 12 devojaka. Kako je opisao, izbor devojaka bio je raznolik - od crnki, brineta, crvenokosih do plavuša, te se i danas rado seća tog neobičnog iskustva.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Darko Lazić

 

- Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam je*ao 12 devojaka. Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre! To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odseli - ispričao je Darko na početku.

Kako je tada ispričao, Lazić je posle orgijanja, koje je trajalo celu noć, imao probleme s kukom koji je operisao nakon što je jedva izvukao živu glavu u udesu koji je imao pre nekoliko godina.

- Pred jutro me je mnogo boleo kuk. Jedva sam se kretao od bolova, znate da sam imao nekoliko operacija posle saobraćajke. Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Srbiju mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovek je samo počeo da se smeje, pogledao me je i rekao: "Darko, ajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umereno" - priseća se folker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading