PEVAČ OSEDEO PREKO NOĆI! Miloš Bojanić više ne liči na sebe! Prestao da se farba, mnogi GA NISU PREPOZNALI! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se kose tiče samo sam pustio da sve prirodno dođe na svoje bez previše ulepšavanja.

PEVAČ OSEDEO PREKO NOĆI! Miloš Bojanić više ne liči na sebe! Prestao da se farba, mnogi GA NISU PREPOZNALI! (FOTO)

Foto: ATA Images

Miloš Bojanić

Pevač Miloš Bojanić odlučio je nedavno da će da prestane da se farba, pa sada ne liči na sebe kada je pustio da mu izraste prirodna boja kose. Niame, on se već decenijama farba, a tek je sada, u 73. godini odlučio da pokaže kako zaista izgleda bez previše ulepšavanja kod frizera kako bi se podmladio. 

- Rođen sam u zdravoj porodici u jednom selu u okolini Bijeljine. Bili smo skladna porodica i ništa nam nije nedostajalo. U to vreme nismo ni znali šta je kupatilo, jer ono nije ni postojalo. Nismo imali toalet u kući, već poljski ve-ce, a kupali smo se u štali kod konja. Ali to je tada bio normalan način života. Tako je živelo celo selo - priča Miloš Bojanić i dodaje: 

Foto: RTV PINK printscreen

Miloš Bojanić

 

- Što se kose tiče samo sam pustio da sve prirodno dođe na svoje bez previše ulepšavanja. 

Bojanić se trudio da sve zarađeno uloži u nekretnine. Tako je nikla velika vila u rodnom selu, poseduje i jednu od najlepših kuća u Sremskoj Kamenici, ali i na primorju na obali Baošića u Crnoj Gori. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miloš Bojanić

 

On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra. Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, a kako su prošle godine pisali domaći mediji, njegovu vilu hteo je da kupi popularni turski glumac Halit Ergenc koji je glumio čuvenog Sulejmana Veličanstvenog.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading