LUKS NEKRETNINE NAŠIH POZNATIH NA MORU! Neda kupila zgradu, Brega muzej i hotel!

Autor:

Zabava

07.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevači i glumci, kad god im to obaveze dozvole, najradije se opuštaju u svojim nekretninama na moru

LUKS NEKRETNINE NAŠIH POZNATIH NA MORU! Neda kupila zgradu, Brega muzej i hotel!

Foto: Telegraf /Goran Doljancevic/Vladimir Lukic, N. Mutić,ATA Images,printscreen/instagram, ATAImages

Brojne poznate ličnosti iz sveta glume i muzike mogu da se pohvale luksuznim kućama koje se nalaze na samoj obali Jadranskog mora, gde uglavnom provode letnje dane opuštajući se s porodicom i najbližim prijateljima.

Foto: youtube.com/printscreen

Vila Miloša Bojanića u Baošićima

Bojanićeva vila zapala za oko čuvenom Sulejmanu

Crnogorsko primorje oduvek je bilo zanimljivo estradnim ličnostima, pa je tako Miloš Bojanić pre nekoliko decenija izgradio velelepnu vilu u Baošićima u Crnoj Gori. 

On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao 15.000 evra. Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, a kako su prošle godine pisali domaći mediji, njegovu vilu hteo je da kupi popularni turski glumac Halit Ergenc koji je glumio čuvenog Sulejmana Veličanstvenog.

Foto: youtube.com/printscreen

Vila Gorana Bregovića

Goran investirao pet miliona u Perastu

Poznati muzičar Goran Bregović poseduje dve nekretnine u Perastu, u kojima najčešće letuje njegova supruga Dženana s ćerkama. Inače, frontmen Bijelog dugmeta kupio je prvo trospratnu kuću od kamena, čija je vrednost procenjena na skoro tri miliona, a koja je, kako su pisali mediji, pre no što ju je kupio bila muzej, a nedavno je pazario hotel i vilu „Perast", koju je proširio restoranom i terasom s pogledom na more.

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća Svetlane Ražnatović na Kipru

Ceca uz kuću napravila kapelu i spa

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović vlasnica je velelepne vile na Kipru. Idilično imanje pod kiparskim suncem, daleko od gradske vreve i medijske pompe, Ceca je pronašla u Aja Napi, mirnom mestu na obali Sredozemnog mora, koje broji nešto više od dve i po hiljade stanovnika. Kuća je tik uz obalu, a mesto u dvorištu osim bazena zauzima i kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve. Inače, kako je Ceca ranije govorila, pomenutu vilu kupila je na kredit, a platila ju je 2.000.000 evra. Inače, Ceca je nedavno odlučila da renovira vilu, te je na poslednjem spratu izgradila spa-centar za sebe i svoje goste i gde je takođe smešten manji bazen, dva džakuzija i soba za masažu.

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća Seke Sablić

Seku u Rosama stepenice dele od mora

Glumica Seka Sablić već godinama vlasnica je sasvim pristojne kuće u mestu Rose.
Fantastičan pogled na more pruža se s terase, a do samog centra Rosa deli je stotinak stepenica. Brojni glumci upravo u Rosama imaju svoje kuće, a mesto je toliko izolovano od civilizacije da nema nijednu prodavnicu, već se meštani hranom snabdevaju tako što im svakog dana u jutarnjim časovima dolazi veliki kombi gde kupuju hleb i voće.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Vila Saše Popovića u Opatiji

Kvadrat Sašine vile košta 10.000 evra, a on se baškari u stotinu

Saša Popović vlasnik je luksuznog stana u Opatiji, koji je pazario 2016. godine, i to za neverovatnu sumu od 300.000 evra. Vila ima privatni bazen i ogromnu terasu s pogledom na Jadransko more.

- U delu u kom je Saša uzeo dva stana, što je takoreći ceo sprat, jer je zgrada mala i ima ukupno šest stanova, kvadrat košta oko 10.000 evra. U Opatiji više skoro niko iz Hrvatske ne može da kupi stan, samo stranci, a eto, među njima i Saša, koji je i te kako imućan - kaže komšija za medije 

Foto: youtube.com/printscreen

Kuća Nede Ukraden u Lepetanima

Ukradenova izdaje višespratnicu u Boki

Odavno je poznato da Neda Ukraden ima nekretninu u Lepetanama, u Boki Kotorskoj, gde je kupila plac pre nekoliko decenija, kada je bila na vrhuncu karijere. Naime, ona je na placu izgradila višespratnicu, a ne kuću, od koje je jedan sprat uzela za sebe, dok ostale najverovatnije izdaje. Kuća, odnosno zgrada, po pisanju medija, vredna je milion evra, a svaki stan ima po najmanje sto kvadrata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading