ANA SEVIĆ SA SUPRUGOM BODRILA ORLOVE NA TRIBINI! Razapela srpsku trobojku! Komentari samo pljušte (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na to je reagovala i Ceca Ražnatović, kojoj se dopala objava pa je lajkovala.

ANA SEVIĆ SA SUPRUGOM BODRILA ORLOVE NA TRIBINI! Razapela srpsku trobojku! Komentari samo pljušte (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Sević i njen suprug Danijel Nedeljković su uspeli da pronađu vreme za sebe i pored troje dece, te su otputovali u Nemačku kako bi sinoć pratili utakmicu između reprezentacija Srbije i Nemačke.

Pevačica je objavila nekoliko fotografija sa suprugom, među kojima su se našle i one na kojima su držali srpsku zastavu.

 

 

- Podrška uvek za Fudbalski Savez Srbije. Mi smo ponosni, a pravićemo se da se prvo poluvreme nije ni desilo. U drugom bomba, malo je falilo! Idemo dalje - poručila je Ana preko društvenih mreža. 

Na to je reagovala i Ceca Ražnatović, kojoj se dopala objava pa je lajkovala. 

Od naših poznatih ličnosti, meč su uživo pratili i pevač Đani, kao i fudbaler Duško Tošić koji je bio u pratnji mlađe ćerke Nike, o čemu je naš portal prvi pisao sa ekskluzivnim fotografijama i snimcima. 

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Sević

 

Ove godine Ana Sević je došla kao zamena na voditeljsko mesto "Zvezda Granda" Sanji Kužet. Međutim, u finalu je dala misteriozan odgovor na pitanje da li će na ovom mestu ostati i naredne sezone.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ana Sević i Danijel Nedeljković

 

- Ne možete to da me pitate. Možete samo da mi poželite da večeras briljiramo, da bude savršeno veče, da pobedi najbolji, da se svi ovi ljudi izbore za svoje mesto pod zvezdama - navela je Ana pred okupljenim medijskim ekipama sa osmehom na licu, ne želeći previše da priča na ovu temu, iz njoj, dobro poznatih razloga. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading