DRAMA PRED VELIKO FINALE ZVEZDA GRANDA! Vanredno stanje u domu voditeljke, svi se pitaju kako će ovo uticati na TAKMIČENJE!

Autor:

Zabava

08.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta se dogodilo neposredno pre velikog finala.

DRAMA PRED VELIKO FINALE ZVEZDA GRANDA! Vanredno stanje u domu voditeljke, svi se pitaju kako će ovo uticati na TAKMIČENJE!

Foto: Printscreen

Nakon duže pauze, Ana Sević se vraća na scenu i večeras će voditi finale "Zvezda Granda" gde će biti proglašen pobednik sezone 2023/2024. Ana nije krila svoje uzbuđenje pred početak večerašnjeg spektakla, ističući da je ovo njeno šesto finale i da svaki put doživljava istu strast i emocije kao prvi put.

Kao neko ko je i sama stajala na velikoj sceni kao takmičar, Ana priznaje da oseća dozu treme i uvek saoseća sa kandidatima. Njena podrška i saveti su uvek tu da ih usmere i posavetuju, jer, kako kaže, borba tek sledi nakon završetka takmičenja.

Sevićeva ističe važnost uloge voditelja i svoje pripreme pred dolazak u Grandov studio, otkrivajući da nije spavala celu noć zbog bolesnog deteta, ali da je energija koju nosi sa sobom najbitnija za uspešno vođenje večerašnjeg šou programa.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Sević

 

– Nema tenzije, toliko je sve lagano i uigrano. Dobiješ samo smernice kako će teći sve i kojim redosledom, sve ostalo je improvizacija kako te enrgija nosi kako teče veče i rekacije takmičara, zaista sam pod nabojem emocija – priznaje Ana.

Sevićeva je otkrila i kako su tekle pripreme pred dolakaz u Grandov studio.

– Nisam radila ništa posebno. Nisam spavala celu noć. Jedno dete je bolesno, drugo je odlučilo da se probudi četiri puta, ali ništa to nije novo, to su bile moje pripreme. Samo ta energija koju nosiš sa sobom je najbitnija i ja čim uđem u ovaj studio prebacim se na taj režim – priča ona za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading