ZORANNAH SA DEČKOM BODRILI SRBE! "On je najveći fan Srbije"

Autor:

Zabava

16.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorannah i njen dečko Eloj Rum podržavali Srbiju na tribinama!

ZORANNAH SA DEČKOM BODRILI SRBE! "On je najveći fan Srbije"

Foto: Instagram.com

Poznata blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zoranah, i njen dečko, golman Eloj Rum, privukli su pažnju javnosti svojim prisustvom na meču između reprezentacija Srbije i Engleske u "Veltins Areni" u Gelzenkirhenu, Nemačka. Njihova pojava na tribinama izazvala je brojne reakcije, posebno zbog nežnih gestova koje su razmenjivali usred utakmice.

Zorana i Eloj su prvo podelili sliku iz lifta, najavljujući svoj dolazak na stadion, a zatim su nastavili da oduševljavaju pratioce na društvenim mrežama fotografijama sa tribina. Uprkos prisustvu brojnih ljudi, zaljubljeni par nije krio svoju naklonost jedno prema drugom, čak su se i ljubili nasred tribina, ne obazirući se na znatiželjne poglede oko sebe.

 

Zorana Jovanović i Eloj Rum su poznati po svom uticaju na društvenim mrežama, a ova poseta meču samo je još jedan u nizu događaja koje su podelili sa svojim pratiocima. Njihova otvorenost i iskrenost o ljubavnom životu privlače pažnju široke publike, a ovaj događaj je samo dodatno učvrstio njihov status influensera.


Nedavno objavljeni video na Zoraninom Jutjub kanalu otkrio je i detalje o odnosu između Zorane i Elojeve bivše supruge Lise. U tom snimku, obe žene su otvoreno govorile o svojim počecima i kako su prevazišle inicijalne izazove u njihovom odnosu. Lisa je istakla da je u početku bila uplašena i pod stresom zbog nove devojke koja dolazi u život njene ćerke, ali je naglasila da sada bolje poznaje Zoranu i da je situacija znatno bolja.

Zorana Jovanović i Eloj Rum su svojom pojavom na meču i javnim istupima još jednom pokazali da su spremni da otvoreno govore o svojoj vezi i da se nose sa izazovima na putu ka harmoničnom odnosu. Njihova iskrenost i autentičnost privlače pažnju javnosti i očigledno predstavljaju inspiraciju mnogima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading