STRAVIČNA NESREĆA PEVAČICI PROMENILA ŽIVOT: Jelena Kostov PALA s visine od tri metra, evo kakve su joj OSTALE POSLEDICE!

Autor:

Zabava

16.06.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je jednom prilikom ispričala kako se osećala kad je preživela veliku traumu.

STRAVIČNA NESREĆA PEVAČICI PROMENILA ŽIVOT: Jelena Kostov PALA s visine od tri metra, evo kakve su joj OSTALE POSLEDICE!

Foto: Nikola Glišić

Jelena Kostov

Poznata pevačica Jelena Kostov pretrpela je stravičnu nesreću kada je u svom domu na planini Goliji pala sa visine od tri metra i pukim slučajem preživela. 

Ona je tom prilikom polomila sedalnu kost, te je imala hitnu intervenciju, a zatim se dugo oporavljala i mesecima nije ustajala iz kreveta.

 

 

Ova traumatična situacija ostavila je dubok trag kako na nju, tako i na njenu porodicu.


Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju. Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imam oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu - ispričala je pevačica za "Story".

Uprkos svemu, Jelena je uspela da prevaziđe teške trenutke zahvaljujući velikoj podršci supruga i dece.

Njihova ljubav i podrška imali su ključnu ulogu u procesu oporavka. Jelena ističe da je ova životna prekretnica promenila njen pogled na svet, te da sada više ne dozvoljava nebitnim stvarima da je poremete.

Jelenina priča o oporavku nakon teške nesreće jasno pokazuje koliku ulogu podrška porodice i prijatelja može imati u procesu ozdravljenja.

Ova iskustva duboko su uticala na njen život i stav prema nebitnim stvarima, ističući važnost ljubavi, podrške i snage psihe u prevazilaženju životnih izazova.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Jelena Kostov udata je za zgodnog žandarma Miljana Vukovića

Podsetimo, Jelena Kostov udata je za zgodnog žandarma Miljana Vukovića, a otkako je postala majka dečaka Milije, a potom i ćerke Mile, njeni prioriteti su se izmenili, pa je ispred karijere stavila na prvo mesto porodicu.

Iako ne zanemaruje publiku, pa i dalje objavljuje nove pesme, srećnija je kad može da odmara i uživa u majčinstvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading