BOBAN RAJOVIĆ RAZOTKRIO KOLEGE! Progovorio o glavnim TRAČEVIMA na estradi, otkrio šta se dešava IZA KULISA! (VIDEO)

Autor: G. D. / M. P.

Zabava

16.06.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač otkrio i šta misli o saradnji svojih kolega!

Pevačica Milica Pavlović sinoć je održala koncert u Hali "Spens" u Novom Sadu, a specijalni gost bio je Boban Rajović, koji je porazgovarao sa predstavnicima sedme sile. Rajović je svojim pojavljivanjem izazvao oduševljenje prisutnih fanova, koji su burnim aplauzima pozdravili njegov nastup.

Kako je nedavno održao koncert u Podgorici, za novinare je sumirao utiske.

- Podgorica je grad gde sam ja odrastao i zaista pokušavam da budem skroman. Žargonski ja jesam pokorio Podgoricu i meni je drago da prvi put na petnaest mesta po gradu vidim da piše da je rasprodato. Drago mi je kad to vidim, a koncert treba da bude tek pet dana posle toga. Posebno mi je drago zato što sam tu odrastao, učio školu i onda, što se kaže, biti u svom selu prvi ti daje na značaju i puni samopouzdanje – istakao je Boban.

Republika

Foto: M. P./ATAImages

Boban Rajović na koncertu Milice Pavlović

Rajović je, osim kod Milice, bio gost i na koncertima Aleksandre Prijović i Dragane Mirković. 

- Pokušavam za svih 25 godina karijere da budem dobar sa svim koleginicama i kolegama, zaista mi bude zadovoljstvo kad me neko pozove. Sa Milicom Pavlović se znam dugi niz godina i puno je podržavam, baš mi je drago da sam ja njen gost – rekao je pevač, pa dodao da li nekada sa koleginicama ogovara kolege:

- Ja sam neko ko zaista nema potrebe da ogovara kolege, ali da bude tako nekih pričica, bude. Na estradi uvek tračevi postoje, ali pokušavam da zaobiđem da bilo koga pominjem u negativnom kontekstu – dodao je Boban.

Republika

Foto: M. P./ATAImages

Boban Rajović usijao atmosferu

Otkrio je da mu se dopada duet koji su uradili Ceca i Željko Joksimović.

- Top. Dve velike face kao što su Ceca Ražnatović i Željko Joksimović, to je zaista dobra muzika i aranžman. Ja to od srca iskreno kažem, ali tu je publika da sudi, da li će dobro proći ili neće – zaključio je on, a ceo intervju pogledajte na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading