MIROSLAV ILIĆ PRVI PUT O SUKOBU SA SAŠOM POPOVIĆEM: U osnovi priče je ALAVOST prema NOVCU, cirkus je prerastao u nenormalnu ambijicu!

Autor:

Zabava

16.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni pevač otvorio dušu o nezadovoljstvu koje traje više od dve decenije!

MIROSLAV ILIĆ PRVI PUT O SUKOBU SA SAŠOM POPOVIĆEM: U osnovi priče je ALAVOST prema NOVCU, cirkus je prerastao u nenormalnu ambijicu!

Foto: Vladimir Lukic, Foto: Nikola Mutic

Saša Popović, kreativni direktor "Granda", nedavno je istakao da samo sa Miroslavom Ilićem u lošim odnosima, što se tiče osoba sa estrade. Njih dvojica ne razgovaraju više od dve decenije. 

- Ne postoji niko sa kim sam u svađi. Samo sa Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sreo sa njim. Jednostavno, on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine - rekao je nedavno Saša Popović.

Republika

Foto: ATA Images

Saša Popović

Miroslav je sada prvi put progovorio o ovom sukobu. Kako kaže, uspešna saradnja, koju su imali pod okriljem Rake Đokića, prekinuta na njegovu inicijativu.

- Sa Rakom Đokićem sam sjajno sarađivao šest godina, do 1986. Ne znam, možda će zvučati prepotentno, ali neka mi neko nabroji pevače koji su imali šest uzastopnih uspešnih jugoslovenskih turneja - kazao je Miroslav Ilić.

- Jednog dana me je pitao da li bi mi smetalo da proširimo saradnju na "Slatki greh". Ako kažem - ne, on će se složiti.  Pristao sam bez problema. Za mene je to bio izazov. Zanimalo me je kako će izgledati spoj popularnog izvođača koji nosi mirnu eleganciju i cirkusa. Međutim, taj cirkus je vremenom prerastao u jednu nenormalnu ambiciju koja se meni nije sviđala - priznao je “slavuj iz Mrčajevaca”.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miroslav Ilić

- Neću da ulazim u detalje, ali mogu reći da je moje nezadovoljstvo eksplodiralo kada sam shvatio da je u osnovi priče alavost prema novcu. Ja to nikada nisam želeo. Hteo sam samo da budem uspešan pevač i ravnopravan kolega sa svima.

Iz cele priče je, kako kaže, izašao na pomalo ružan način, budući da je u to vreme imao problem sa alkoholom.

- Iskreno, Saša Popović ima manje veze sa onim što se desilo nego njegova u to vreme životna saputnica - istakao je Ilić za televiziju UNA, u emisiji "Una intervju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading