EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O BOLESTI: I u najtežem momentu u životu, ona je POMOGLA ovoj koleginici (VIDEO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se borila sa zdravstvenim problemom, pevačica je u tome pronašla inspiraciju da napiše jednu od najlepših pesama koju je kasnije poklonila Jeleni Tomašević.

EMINA JAHOVIĆ PROGOVORILA O BOLESTI: I u najtežem momentu u životu, ona je POMOGLA ovoj koleginici (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Emina Jahović nedavno je otvorila dušu i ispričala javnosti o teškom periodu koji je prošla nakon svog prvog porođaja kada je rodila starijeg sina Jamana.

Naime, Emina je priznala da je šest meseci nakon porođaja bila suočena sa ozbiljnim zdravstvenim problemom - vertigom.


- Šest meseci sam imala vertigo posle porođaja sa Jamanom. Pomerili su mi se kristali u srednjem uvu ili već gde se oni nalaze - ispričala je pevačica, koja je ovu tešku fazu svog života, kako kaže, prebrodila uz podršku svojih najbližih.
Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Tomašević dobila hit zahvaljujući Emininoj bolesti

Ovo stanje okarakterisano snažnom vrtoglavicom i iluzijom kretanja u prostoru, izazvano je poremećajem srednjeg uva. Zdravstveni problem je doveo do toga da Emina više od pola godine nije mogla normalno da funkcioniše, da se brine o svom detetu ili čak da ustane i hoda bez posledica.


Iz ovog izazova Emina je iznela inspiraciju za svoju pesmu "Vertigo", koju je kasnije poklonila svojoj koleginici Jeleni Tomašević. Pesma nije samo muzičko delo već i emotivni podsetnik na najlepše, ali i najteže momente u njenom životu.

Emina Jahović je poznata po svojoj muzičkoj karijeri i prisustvu u medijima, ali je retko delila intimne detalje o svom zdravstvenom stanju.

Njen iskreni razgovor o vertigu nakon porođaja sada pruža uvid u njenu ličnu borbu i snagu koju je pokazala u prevazilaženju ovog izazova.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Emina Jahović priznaje da kad se zaljubi glavu gubi

Jahovićeva je takođe otvorila dušu o svojim životnim odlukama, priznajući da je zbog ljubavi napustila Srbiju i otišla u Tursku, gde se udala za pevača Mustafu Sandala i rodila dva sina. Ona nema problem da prizna i kada napravi grešku, te da za nju i posle braka dugog jednu deceniju, ima prostora i za drugi.

Kada sam se razvela, mislila sam da se više nikad ne bih udala, a sada sve više mislim suprotno... Mi smo povređeni, padnemo i ustanemo. Žena sam koja voli brak. Nije mi prirodno da, ako imaš partnera, i u nekim si određenim godinama, da ga predstavljaš kao dečka, lepše je kada kažeš: "Ovo je moj muž". Život mi je odavno u koferu, što više prolazi vreme, sve više se smanjuje svet u mojoj glavi. Za mene nije bitno da li je to Istanbul ili Beograd. Jedino u Americi ne bih mogla da živim. Vaspitana sam tako, dosta sam konzervativna. Otišla sam u Istanbul, ostavila sam karijeru, bilo je teško, bila sam u stranom svetu, koliko god su ti ljudi bili fini prema meni. To mora da bude ljubav, ako nije, to je onda mučenje. Toliko sam bila zaljubljena u svog muža, tadašnjeg dečka, da sam otišla glavom bez obzira, nisam razmišljala. Gubim vezu sa realnošću kada se zaljubim - priznala je Emina.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading