POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O GRESIMA IZ MLADOSTI: Evo šta je pred BOGOM I NARODOM radila kad je bila MLADA I ZGODNA!

Autor:

Zabava

15.06.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša "DNK" na duhovit način priča o ozbiljnim životnim greškama.

POZNATA VODITELJKA PROGOVORILA O GRESIMA IZ MLADOSTI: Evo šta je pred BOGOM I NARODOM radila kad je bila MLADA I ZGODNA!

Foto: ATA Images

Poznata voditeljka emisije "DNK" Nataša Aksentijević nema problem da neke detalje iz svog privatnog života podeli sa javnošću.

Naime, njen specifičan humor i britak jezik često su izazivali različite reakcije kod publike, ali je upravo ta iskrenost ono što je čini posebnom.

Otvoreno govoreći o svojoj mladosti, Nataša je jednom prilikom otkrila da je bila ljubavnica, ne želeći da otkriva identitet osobe koja je bila u braku i svoju suprugu varala sa njom.

Ova iskrenost izazvala je pažnju javnosti, pokazujući da voditeljka nema problem sa iznošenjem svojih prošlih iskustava, čak i onih kontroverznih.

- Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica - rekla je Nataša svojevremeno.

Republika

Foto: printscreen youtube/Grand Magazin

Nataša Aksentijević progovorila o gresima iz mladosti

Nataša je takođe podelila detalje o svom partnerskom odnosu, ističući da je njen partner osoba koja ume da je smiri, ali i da je iznenadi. Njihov odnos je, kako kaže, ispunjen razumevanjem, čak i kada je reč o Natašinim prolaznim simpatijama prema drugim muškarcima:

On ume da me smiri i da me uznemiri (smeh). O svemu pričamo. Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: "Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila"... (smeh). Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života, problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: "Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata". I to s zaista dogodi!

Ova iskrenost i otvorenost o njihovoj svakodnevici dodatno su osvetlile njen lični život.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/natasaaksentijevic

Nataša Aksentijević je danas u skladnom braku

Kada je reč o braku, Nataša ističe da je imala sreću da se udala iz ljubavi i da to čini sve lakšim.

Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svetu. Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati. Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumevanja koju on poseduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne -zaključila je voditeljka. 

Nataša Aksentijević, kao javna ličnost, svojom iskrenošću i otvorenošću privlači pažnju publike, dok njen specifičan humor ostavlja trag na televizijskom ekranu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading