RAZIŠLI SE IVAN BOSILJČIĆ I JELENA TOMAŠEVIĆ: Pevačica napokon prekinula tišinu, nije želela da ispadne JADNICA tada!

Autor:

Zabava

01.06.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je razlog zašto su Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić prekinuli vezu.

RAZIŠLI SE IVAN BOSILJČIĆ I JELENA TOMAŠEVIĆ: Pevačica napokon prekinula tišinu, nije želela da ispadne JADNICA tada!

Foto: Republika, ATA Images

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su par koji već duže vreme pleni pažnju javnosti svojom skladnom vezom. Međutim, nedavno je pevačica otkrila jedan neobičan detalj iz njihove veze koji je iznenadio mnoge.

- To je bilo na početku veze. Nekako, svi prođemo kroz te dečije bubice. Mi smo imali pauzu, a onda kad smo se pomirili, mnogo je bilo lakše da se uskladimo - rekla je Jelena.

Kako je ranije otkrila, baš nakon njihovog raskida ona je odbila da snimi pesmu "Da mi je da mi se vrati", kako ne bi ispala jadnica. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

- Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: Treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nazvao me je: „Napisao sam ti jednu pesmu“. I pusti mi on pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“. Kažem ja da ne dolazi u obzir ja njemu da pevam: „Da mi je da mi se vratiš“ - ispričala je kroz smeh Jelena Tomaševići dodala: 

- Stvarno, ja da ispadam jadnica, neću da pevam ovu pesmu. I prođe neko vreme, bogami, mislim oko dve godine, Ivan i ja smo se već pomirili. U svakom slučaju, jednom prilikom mu kažem: „E, da ti pustim šta mi je Sergej napisao, a nisam nikad otpevala“. Kada je čuo pesmu, Ivan je bio oduševljen: „Ovo je božanstveno, zašto nisi snimila?“ - ispričala je pevačica nedavno za Blic.

Međutim, nakon nekog vremena, kada su se Ivan i Jelena pomirili, ona mu je pokazala pesmu koju je njen kolega Sergej Ćetković napisao za nju. Ivan je bio oduševljen pesmom i pitao je zašto je nije snimila. Ova anegdota iz njihove veze pokazuje da su i poznati parovi prošli kroz svoje teškoće, ali su uspeli da prevaziđu izazove i ostanu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Milan

01.06.2024 20:31

Tako bre,novi razvod!!!

Janko

02.06.2024 13:29

Bosiljčić nije čovek za bračnu vezu. Dovoljno je pogledati njegove oči i osmeh ..Udala si se prestiža radi

Matrix

02.06.2024 18:40

@Janko - Ljankese bila oduvek 😂 Bosiljcic me bas iznenadio kada je nju ozenio.

Dalibor

02.06.2024 16:17

A jadnici