EMINA JAHOVIĆ S BRENOM NA JAHTI: Svi se pitaju šta su ZAKUVALE, a jedna slika je ODALA FOLKERKU (FOTO)

Autor:

Zabava

14.06.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve pevačice pozirale su na otvorenom moru, čime su izazvale burne reakcije.

EMINA JAHOVIĆ S BRENOM NA JAHTI: Svi se pitaju šta su ZAKUVALE, a jedna slika je ODALA FOLKERKU (FOTO)

Foto: printskrin instagram

Popularna pevačica Emina Jahović poznata je na estradi kao radoholičarka, ali ima trenutaka kada na društvenim mrežama podeli i neku objavu na kojoj pokaže kako ume i da uživa. Tako je objavila slike sa jahte i to ni manje ni više nego sa Lepom Brenom, pa su prve asocijacije korisnika društvenih mreža bile da spremaju duet. 

Jahovićeva i inače na Instagramu objavljuje mnoge detalje iz privatnog života, a to je bio slučaj i ovoga puta, međutim, mnogi sumnjaju da je ovaj susret i poslovne prirode. 

Pevačice su pozirale dok su plovile morem, a zagonetni osmesi na njihovim licima zaintrigirali su mnoge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

 

- Moja večna inspiracija - kao žena, kao majka, kao zvezda - napisala je Emina u opisu objave na Instagramu, a odmah su usledili komentari poput sledećeg: 

- Zanima me šta ste zakuvale?!

S obzirom na to da na jednoj od fotografija i nazdravljaju, reklo bi se da je ipak reč o nekoj budućoj saradnji, mada je bilo i šaljivih komentara na račun toga što folkerku često prozivaju da je škrtica - kako je Brena samo došla da se ogrebe za piće na jahti. 

Inače, poznato je da je Jahovićeva, pored svojih pesama, radila mnoge hitove za svoje kolege među kojima su Sergej Ćetković, Željko Joksimović, Dragana Mirković, Jelena Tomašević, Kaja Ostojić i mnogi drugi, a ima duete sa Sašom Kovačevićem, Milicom Todorović, te Natašom Bekvalac, pa nije isključeno da je došla na red i Lepa Brena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading