SKANDAL NA KOPAONIKU! Muž muzičke zvezde ZLOSTAVLJAO taštu!

Autor:

Zabava

15.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog haosa došlo do razvoda!

SKANDAL NA KOPAONIKU! Muž muzičke zvezde ZLOSTAVLJAO taštu!

Foto: youtube.com/Arhiva Snimaka, shutterstock

Muž poznate pevačice seksualno je uznemiravao majku svoje supruge. Kako piše "Kurir", veoma poznata estradna zvezda proživela je pakao sa mužem, od kog se posle drame razvela. Naime, on je navodno pod dejstvom alkohola napastvovao njenu majku. Do skandala je došlo u hotelu na Kopaoniku. On je tom prilikom ušao u sobu, a umesto da legne u bračni krevet, on se uvalio kod tašte.

Sramotu su uspeli da zataškaju do skoro kada se saznao pravi razlog kraha njihovog braka.

- To je bilo nešto neverovatno. Prošlo je vreme, ali sam i dalje u šoku,naročito kad njih dve vidim zajedno. Dogodila se bruka i sramota. Taj čovek jeste nezgodan kada se napije, ali da nije shvatio da dodiruje taštu i da leži u njenom krevetu, to nikome nije jasno. Kada je to videla pevačica je poludela, a njena majka je bila prepadnuta. Žena je spavala u svom krevetu i nije očekivala zeta. Molili su Boga samo da niko ne sazna, jer ih je i dan danas sramota. To kriju kao zmija noge. Doduše, one nisu ništa krive, ali je bilo jako neprijatno. Sa njima su bili prijatelji i pokušali su da smire situaciju. Haos je bio. Nakon toga su njih dvoje prekinuli svaki kontakt, a ubrzo su se razveli. Ona je za medije izmišljala raznorazne priče o razlozima zbog kojih je ostavila supruga, ali istina je da je glavni krivac ta neprijatna scena koja se dogodila na popularnoj planini. Doduše, ja sam vam ispričao najblaže moguće jer ne želim da saznaju od koga potiče informacija jer to baš mali krug ljudi zna - govori sagovornik gorepoznatog medija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading