KAD NATA KITI - LETE EVRIĆI! Nataša Bekvalac kod kolege na svadbi bacala PARE na pevačicu (VIDEO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac se provodila na svadbi kod kolege i bliskog prijatelja Vladana Savića, frontmena Magla Benda

KAD NATA KITI - LETE EVRIĆI! Nataša Bekvalac kod kolege na svadbi bacala PARE na pevačicu (VIDEO)

Foto: ST/Nikola Mutić, tiktok/megabandofficial

Frontmen "Magla benda" Vladan Savić izgovorio je sudbonosno "da" svojoj izabranici Mariji Zarić, s kojom je sklopio brak dve godine posle razvoda od Jovane Jocić, s kojom ima ćerku, a slavlju je prisustvovala njegova koleginica i prijateljica Nataša Bekvalac, koja se i te kako isprsila i pokazala kakav je džek.

 

 

Naime, Bekvalčeva je u jednom momentu počela šakom i kapom da deli bakšiš koleginici koja je zapevala, te je jasno da ju je ponelo dobro raspoloženje i da je uživala. Nata je kitila pevačicu ko da sutra ne postoji, a video-snimak ovog momenta postao je viralan na društvenim mrežama. 

Nataša Bekvalac je bila zadužena za atmosferu, koja je bila neprikosnovena, a pevač Goran Gluhaković iz OK benda je samo dodatno zapalio istu, te su se i ostale kolege latile mikrofona, a među gostima bio je i Aco Pejović. 

Mladoženja je za ovaj svečani dan odabrao odelo na pruge, dok je sve vreme nosio naočare, a njegova partnerka je blistala u venčanici. Par je sve vreme igrao i uživao, a mladenci nisu skidali osmehe s lica. 

Podsećamo, Nataša i Vladan imaju duetsku pesmu, a poznato je i da se privatno druže, zbog čega je Bekvalčeva bila među najopuštenijim gostima. Bekvalčeva je otkrila da retko izlazi, ali i na čemu vredno radi:

Ne sećam se kad sam izašla zadnji put, nisam se zabila u kuću, već u posao, uživam u tome. Intenzivno radim na albumu, jer ga 9 godina nisam izdala - otkrila je pevačica, piše "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bekvalac

08.06.2024 12:33

I kad ode kod prijatelja na svadbu, pravi sebi reklamu