MILICU TODOROVIĆ MAJKA RASPLAKALA U EMISIJI: Javno otkrila šta joj je najveća želja, a ćerka NIKAKO ne može to da joj ISPUNI!

Autor:

Zabava

01.06.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je nedavno raskinula i svoju poslednju vezu sa Lazarom Granićem.

MILICU TODOROVIĆ MAJKA RASPLAKALA U EMISIJI: Javno otkrila šta joj je najveća želja, a ćerka NIKAKO ne može to da joj ISPUNI!

Foto: PrntScr Šok Tok

Poznata pevačica Milica Todorović, koja je od svoje 14. godine, kada je pobedila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", pod lupom javnosti, uvek ističe kako joj je majka Jasmina najveća podrška.

Iako se retko eksponira u medijima, neretko se može videti u nekoj objavi na društvenim mrežama, kada je usnimi poznata ćerka, a jednom prilikom je napravila presedan, pa se uključila u emisiju u kojoj je Milica gostovala.

Jasmina je tada otkrila da je sa ćerkom prolazila kroz mnoge neprijatne situacije, šokantne novinske naslove, kao i njene padove, koliko i uspehe, pa progovorila o nepoznatim detaljima s početka Miličine karijere.

- Dešavalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje - otkrila je tom prilikom Jasmina i dodala:

- Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Želela bih da zapeva na našem Trgu jer je to zaslužila.

Jasmina je priznala da ima i jednu neostvarenu želju kada je u pitanju njena mezimica.

- Želja mi je da imam još unučića. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke - rekla je Jasmina, a Milica je u tom trenutku zaplakala.

Republika

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica nedavno raskinula i poslednju vezu

Iako je Milica u međuvremenu obezbedila i sebe i porodicu, reklo bi se da nema sreće sa muškarcima, pa nikako da ostvari majčinu najveću želju da i od nje dobije unuče.

Podsetimo, pevačica je nedavno okončala ljubavnu vezu sa Lazarom Granićem.

Ona se čak javno i šali na svoj račun kada su ljubavni odnosi u pitanju, iako zbog nekih ranijih raskida nije krila ni da pati. Ovoga puta ona je inicirala raskid, pa je bivši par navodno ostao u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading