BILA SAM NA IVICI PUCANJA: Indira Radić progovorila o PSIHIČKIM PROBLEMIMA, pa priznala da je morala da se skloni sa estrade da bi SAČUVALA ZDRAV RAZUM!

Autor:

Zabava

29.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

POznata folkerka otvoreno o krizi kroz koju je prošla i zbog koje je napravila dužu pauzu u karijeri.

BILA SAM NA IVICI PUCANJA: Indira Radić progovorila o PSIHIČKIM PROBLEMIMA, pa priznala da je morala da se skloni sa estrade da bi SAČUVALA ZDRAV RAZUM!

Foto: ATA Images/M. M.

Folk pevačia Indira Radić, nakon višegodišnje pauze, od nedavno je počela ponovo da se pojavljuje u javnosti, a sada je otkrila i šta je prouzrokovalo da je tako dugo ne bude na sceni.

Poznata folkerka povukla se iz javnosti posle velikog uspeha u karijeri, pa je bilo potpuno neočekivano da se Indira skloni kad je bila na vrhuncu svoje slave, a upravo to se dogodilo.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Indira Radić otvoreno o psihičkoj krizi kroz koju je prošla

Dugo se spekulisalo zbog čega je donela takvu odluku, prvo se povlačila priča da je smrt majke bio glavni razlog za to, međutim, pevačica otkriva da je okidač za sve to što je bila na ivici pucanja i da je nestala kako bi sredila probleme sa psihom, koji su u jednom trenutku počeli da joj ozbiljno narušavaju kvalitet života.

- Ja sam od života u medijima pobegla, prosto sam morala zato što je to bila jedna velika kulminacija neke teške energije u meni gde sam prosto morala da se odmorim od svega i da se sklonim da bih mogla da negde sačuvam zdrav razum što sam i uspela, hvala bogu - ispričala je za Skandal Indira, koja je svoje slobodno vreme uglavnom provodila van Beograda, na planinama i u prirodi, te na taj način i uspela da sačuva svoje psihičko zdravlje.

Republika

Foto: Republika TV

Barbara Bobak je mlađa koleginica čiji se muzički fazon Indiri sviđ

Pevačica se osvrnula i na trenutno stanje na estradi, pa priznala da joj se, iz mora novih pesama i albuma koji su u poslednje vreme objavljeni, tek nekoliko sviđa.

- Svidela mi se pesma Barbare Bobak "Alarmantno" i "Edip", zato što to ima onog nečeg narodnog, to mi se sviđa. To sam baš večeras rekla Bojanu Vukadinovu koji me šminkao, ja kažem devojka ima baš dobre komercijalne stvari. Andreana Čekić ima dobar album, svaka čast, bravo za Andreanu - zaključila je Radićeva. 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andreana Čekić ima pesme koje Indira voli

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading