AMERIČKA RIJALITI ZVEZDA ISKOPIRALA JK: Skinula njen stajling od GLAVE DO PETE, Karli hitno REAGOVALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.06.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da poznata dreg kraljica "skida" našu muzičku zvezdu!

AMERIČKA RIJALITI ZVEZDA ISKOPIRALA JK: Skinula njen stajling od GLAVE DO PETE, Karli hitno REAGOVALA! (FOTO)

Foto: instagram

Jelena Karleuša

Plejn Džejn (Plane Jane), američka dreg kraljica ruskog porekla, koja se proslavila u 16. sezoni rijaliti-takmičenja "RuPaul's Drag Race" (Rupolova trka dreg kraljica), potpuno je iskopirala našu muzičku zvezdu Jelenu Karleušu

Naime, ona je najavila svoju turneju za jun i jul, a od glave do pete je skinula Karleušin zeleni stajling za album "Alpha".

- Ja sam alfa, omega i sve između. Autfit inspirisan divom Jelenom Karleušom - napisala je Plejn Džejn u okviru svoje objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Plane Jane (@the_planejane)

Karleuša joj je lajkovala objavu. Ovo nije prvi put da Plejn koristi Karleušu kao inspiracju. Naime, u jednoj epizodi gorepomenutog takmičenja, Plejn je imitirala Karleušu.  Takmičari su u ovoj igri morali da glume poznate ličnosti i da odgovaraju na pitanja kao oni, a zanimljivo je da je Plejn glumila Karleušu sa ruskim akcentom, što možete videti u nastavku ovog teksta.

Američki portal "Entertaiment Weekly" pisao je tada o pobedi Plejn Džejn, a Karleušu nazvao "regionalnom pop zvezdom, koja je izdala 12 albuma i bori se za prava LGBTQIA+ populacije". Karleuša je tada podelila ovaj članak.

Inače, "RuPaul's Drag Race" je jedan od najpopularnijih formata u Americi, ali i širom sveta, što govori broj sezona ali i inostranih franšiza koje su nastale. Ovo rijaliti takmičenje više puta je nagrađivano čuvenom nagradom Emi, koju je dobio i voditelj programa, Rupol Čarls, jedan od najpoznatijih i najdugotrajnijih dreg kraljica u svetu. U Sjedinjenim Američkim Državama se nedavno završila 16. sezona, a Plejn je osvojila treće mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading