TARA SIMOV OPTUŽENA DA VARA NAROD: Hrvatica objavila PRIVATNE PREPISKE, bivša zadrugarka se hitno oglasila! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

15.06.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simova žestoko uzvratila influenserki koja je iznela skandalozne optužbe na njen račun!

TARA SIMOV OPTUŽENA DA VARA NAROD: Hrvatica objavila PRIVATNE PREPISKE, bivša zadrugarka se hitno oglasila! (GALERIJA)

Foto: Tiktok.com

Bivša zadrugarka Tara Simov počela je da se bavi prodajom stvari preko društvenih mreža, a jedna influenserka iz Hrvatske ju je optužila da vara narod. Naime, kako je izjavila u svom snimku na društvenoj mreži TikTok, Simova joj šest meseci nije poslala stvari koje je naručila, a priložila je i privatne prepiske sa njom i njenim bivšim partnerom.

Republika

Foto: TikTok.com

Influenserka tvrdi da ju je Tara prevarila

- Ovako, pozdrav svima koji me prate i koji će da vide ovaj video. Nisam mislila da ću morati da snimim ovakav video, jer nisam mislila da se radi o prevari. Ali zahtevam da mi se vrati novac. U pitanju je lepa svota novaca, koju sam dala za narudžbinu za ormarić jednoj bivšoj zadrugarki. Odlučila sam pre pola godine da naručim iz njenog ormarića, uplatila sam pare, međutim, tu je krenula rasprava, da mi je narudžbina poslata, da stiže, da kasni... Čak da je ona platila svojim novcem moju narudžbinu jer se moja narudžbina "zagubila". Da bi prestala da mi odgovara na poruke, dobila bih "seen" na svaku poruku, posle ni "seen". Danas sam joj napisala da čekam šest meseci svoju narudžbinu i dobila sam "mute". Ne bih htela da ovaj video traje sto godina, priložiću dokaze, koliko smem na TikTok-u. Imamo poruke koje sam slala ocu njenog deteta. Pa sam napisala i ovo danas kad je napisala da ne vara ljude i da stiže sve 7-10 dana... Evo pravdanja... Izgovori zašto nije poslato. Evo poruke na koje nisam dobila odgovor. Mislim da ste dovoljno čuli i videli, da znate čiji ormarić nije pouzdan. Ja ću samo reći jedno, ja na ovome ne stajem, ovo je samo početak. Znam kojim nadležnim ustanovama mogu, dobiću svoj novac nazad - rekla je ova influenserka.

Simova se hitno oglasila, te objasnila šta se dogodilo i istakla da je ova influenserka kriva što nije pokupila svoju porudžbinu.

- Ćao, drage moje i dragi moji, htela sam da odgovorim na prozivke za Tarin ormarić. Taj period kad je ta devojka to naručila su svima kasnili paketi, jer sam ja vadila umnjak, bila sam sama, nije bilo nekog ko može da mi pomaže, obično je to bio otac mog deteta. Bila sam operisana i sa šavovima. Da, moja krivica je što mi je trebalo dve nedelje da se vidim sa čovekom kom sam na kraju dala patike da ih pošalje. Ona se tom čoveku nije javljala mesec i po na telefon, a mene ravno tri meseca nije kontaktirala. Čovek ju je zvao, išao je u dva navrata za Hrvatsku, nije mu se javljala na telefon. A meni se tri meseca nije javljala, ja sam zaboravila. Šta mene boli uvo za njene patike, ako nije htela da ih preuzme. Ormarić postoji dve godine, za dve godine se nije desila situacija da neko priča kako je pokraden. Juče sam kačila stori. U pitanju je "drop šiping". Šta je do mene, da vas uverim u kvalitet i to stiže do vas, ja šaljem novac osobi, ona to dalje šalje. Obavezno imam dva, tri pacijenta mesečno. Sama sam okačila storije vezano za to. Ko nema strpljenja, bolje da ne naručuje. Ako nemate strpljenja, ako ne znate koliko je daleko Kina, ja da vam objašnjavam nemam vremena. Tražim i radnicu sa umirujućim glasom i debelim živcima, koja će da mi pomogne. Ko želi nek poruči, ko ne želi ne mora. Veliki pozdrav za dotičnu, koja misli da će poznati poznata preko mene - poručila je Tara u svom obraćanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading