OTKRIVENE DUGO SKRIVANE TAJNE FILMA "TITANIK"! Kejt Vinslet razvezala jezik o NOĆNIM MORAMA na setu - imala problem i sa Dikapriom!

Autor:

Zabava

15.06.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavna glumica priznala šta joj je sve smetalo na snimanju kultnog ostvarenja!

OTKRIVENE DUGO SKRIVANE TAJNE FILMA "TITANIK"! Kejt Vinslet razvezala jezik o NOĆNIM MORAMA na setu - imala problem i sa Dikapriom!

Foto: youtube.com/Ria TV

U nedavnom intervjuu, slavna glumica Kejt Vinslet otkrila je neke zanimljive detalje o snimanju kultne scene poljupca sa Leonardom Dikaprijem na pramcu "Titanika". Iako je ta scena ostala urezana u sećanjima publike širom sveta, Vinslet je otkrila da iza kulisa nije sve bilo tako glamurozno kako se činilo na ekranu.

Kako je istakla, snimanje ove legendarne scene nije bilo nimalo jednostavno. Naime, zbog grandioznosti samog seta, šminkeri nisu mogli da priđu glumcima kako bi popravili njihovu šminku tokom snimanja. Kao rezultat toga, svaki pokušaj poljupca između nje i Dikaprija bi rezultirao time da se šminka iznova i iznova kvari, ostavljajući ih umazane šminkom jedno od drugog. Vinslet je duhovito opisala kako bi nakon svakog pokušaja izgledala "kao da je jela čokoladu", što jasno oslikava izazove sa kojima su se suočavali tokom snimanja.

Leonardo Dikaprio kao "otežavajuća okolnost"

Pored problema sa šminkom, Vinslet je otkrila da je i sam Dikaprio predstavljao svojevrsnu "otežavajuću okolnost" tokom snimanja. Glumac se, prema njenim rečima, "neprestano smejao", što je dodatno komplikovalo situaciju. Osim toga, glumici je stvarao nelagodu i preterano zategnut korset koji je nosila, što je dodatno otežavalo snimanje scene, prenosi CNN.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Kejt i Leo u filmu "Titanik"

Uspeh filma "Titanik" kroz njen pogled

Uprkos izazovima sa kojima su se suočavali, Vinslet je istakla da je "Titanik" i dalje film koji ne prestaje da inspiriše nove generacije. Ona ističe da postoji nešto neverovatno u tome kako ovaj film i dalje uspeva da dotakne srca gledalaca širom sveta. Sa brojnim legendarnim scenama, "Titanik" je učinio jednim od najuspešnijih filmova svih vremena, a Vinsletin pogled na to je ispunjen ponosom i zahvalnošću za deo koji je imala u stvaranju ovog remek-dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading