HITNO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆ: Javno moli za oproštaj, u sve upletena i Luna!

Autor:

Zabava

29.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković se javno izvinio fanovima.

HITNO OGLAŠAVANJE MARKA MILJKOVIĆ: Javno moli za oproštaj, u sve upletena i Luna!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Iako je nedavno imao incident zbog kojeg je bio priveden, Marko Miljković i dalje aktivno učestvuje u širenju svog Jutjub kanala zajedno sa suprugom Lunom Đogani. Nakon završetka rijaliti karijere, par se posvetio porodičnom biznisu snimanja za Jutjub, gde redovno dele detalje iz svog života, muziku, emisije i podkaste. Obožavaoci s nestrpljenjem iščekuju svaku novu epizodu, a nedavno je i Marko počeo da snima emisije, što je dobro prihvaćeno od strane gledalaca.

Nakon što je najavljeno da će premijera emisije "Bunker" biti održana na kanalu "Sikter TV", Marko Miljković je putem svog Instagram naloga obavestio javnost da je premijera odložena za sutra i da će se održati na drugom jutjub kanalu. Ovo je izazvalo razočaranje kod fanova, ali su istovremeno iskazali razumevanje za ovu promenu.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marko Miljković

 

Marko je zamolio svoje pratioce za oproštaj, ističući da emisija njihova emisija ipak neće izostati, već će biti emitovana sutradan na novom kanalu.

Luna Đogani prva je zakoračila u voditeljske vode, što je bilo očekivano s obzirom na njeno iskustvo sa estradom. Međutim, nedavno se i Marko pridružio voditeljskom timu, što je naišlo na pozitivne reakcije publike. Njih dvoje su uspešno prešli sa rijaliti karijere na voditeljske pozicije, čime su pokazali svoju raznovrsnost i spretnost u javnom nastupu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading