ŠOK-PREOKRET! Ovako sada Anabela Atijas govori o Marko Miljkoviću! Suočila se sa Lunom, pa priznala SVE!

Autor:

Zabava

31.05.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atijasova promenila mišljenje o zetu, sa kojim je imala najburnije ratove u rijalitiju!

ŠOK-PREOKRET! Ovako sada Anabela Atijas govori o Marko Miljkoviću! Suočila se sa Lunom, pa priznala SVE!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nemanja Pančić

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani ugostila je svoju majku pevačicu Anabelu Atijas u svojoj emisiji. Pevačica je govorila o mnogim temama, a sve je zanimalo šta će reći o Luninom suprugu Marku Miljkoviću, sa kojim je imala turbulentan odnos.

Republika

Foto: youtube.com/Sikter Tube Printscreen

Anabela u Luninoj emisiji

Anabela je u jednom trenutku morala da nabroji tri Markove vrline.

- Kao prvo, veliki borac; gde god ga baciš, on se snalazi! Volim što apsolutno nema problem da radi ni za 5 eura, ni za 5,555 eura - rekla je Anabela u "Bunkeru".

Republika

Foto: youtube.com/Sikter Tube Printscreen

Anabela nabrojala Miljkovićeve vrline

Podsećanja radi, Anabela se pre nekoliko dana uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal", gde je govorila o Miljkovićevom incidentu sa komšijama i policijom, zbog kojeg je priveden.

- Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega ja sam njihova majka, baka... Jednostavno, ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram svoje da podržim i u dobru i u zlu - rekla je pevačica tada i dodala:

- Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka... Zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Ja sam bila sve vreme sa Mijom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa, i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi bi trebalo da radimo na tome. Sve je za ljude... Svima sve može da se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet, na kraju sve se dobro završi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bane

01.06.2024 09:58

Kakva ciganija