MLADENOVIĆKA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Evo šta je pitaju na svakom koraku! Rešila da SVIMA ZAPUŠI USTA (FOTO)

Autor:

Zabava

12.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je otkrila zbog kog pitanja joj se diže kosa na glavi...

MLADENOVIĆKA PROGOVORILA O NOVOM DEČKU! Evo šta je pitaju na svakom koraku! Rešila da SVIMA ZAPUŠI USTA (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pevačica Aleksandra Mladenović kaže da se sada posvetila maksimalno svojoj karijeri, pa zbog toga ne planira da priča o momcima ubuduće. Ona je progovorila i o tome da li sada ima novog dečka s obzirom na to da je to ljudi pitaju na svakom koraku. 

Priželjkujem veliki koncerte u budućnosti, ali pre toga potrebno je puno novih pesama. Čestitam Tanji i Tei, koleginicama koje su zakazale Beogradsku arenu, ako budem slobodna ićiću kod obe da ih slušam. Ja sam uvek puna ljubavi. To znači da sam stavila fokus na svoju karijeru. Dok se ne udam niko neće znati, ne znam zašto javnost zanima s kim sam u vezi. Mislim da to narod i ne zanima već samo novinare. Što se novog dečka tiče, nisam sada ni sa kim. Prija mi da sam solo i samo mi je dosadno da me na svakom koraku pitaju za taj status. Koga briga za to, nema potrebe da se bilo kome pravdam - rekla je pevačica za Informer.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Aleksandra Mladenović

 

Aleksandra je potom pričala o tome koliko troši na garderobu i da li joj je bitno da komadi koje nosi budu markirani. 

Foto: e-stock

Aleksandra Mladenović

 

Kad kupujem meni nije bitno da li je to skupo ili jeftino, meni je važno da se ja osećam dobro u tome. Bez obzira da li je to garderoba ili možda nameštaj, meni je bitno da je udobno. Slušam savete drugih prilikom kupovine, ali na kraju ipak se oblačim najviše kako se osećam. Što se tiče saveta o oblačenju, najviše slušam stilistu. Kada je u pitanju život najbitniji su mi mamini saveti, srećom moja majka je moderna. Da ne zaboravim i moju drugaricu Anđelu, koja mi je kao druga majka ovde u Beogradu. U njih dve imam najviše poverenja - kaže ona. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading