JOVANA JEREMIĆ OBJAVILA SNIMAK GOLOG DEČKA! Svi gledaju čime BIZNISMEN raspolaže, voditeljka Pinka ostala BEZ DAHA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intiman snimak osvanuo na mrežama!

Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u srećnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem. Njihova ljubavna priča privukla je pažnju javnosti, a Jeremićeva je više puta isticala da je sigurna da je Dragan čovek njenog života.

Na svom profilu na Instagramu, voditeljka Pinka je podelila prizor iz njihove luksuzne vile u Grockoj, gde se Dragan opuštao u bazenu. Snimak je izazvao veliku pažnju javnosti, a mnoge žene nisu ostale ravnodušne na mišićave bicepse biznismena i njegovu ljubav prema Jovani.

Naime, dok je u pozadini išla pesma "Jovana, ljubav moja", Dragan je iskazivao svoju ljubav prema voditeljki, šireći ruke i slaoći joj poljupce i srca. Jovana je ovaj gest snimila i podelila sa svojim pratiocima, uz poruku: "Volim te, laviću", a zatim dodala:

- Uvek sam volela hrabre, a on to jeste. Sa mnom samo hrabri se nikad nisu mučili. Moj Lav - napisala je Jeremiećva, a kako je sve izgledalo možete pogledati u videu koji se nalazi na vrhu ovog teksta.

Podsećanja radi, povodom spekulacija da se vila u Grockoj ne vodi na njeno ime, Jovana Jeremić je odlučila da javno reaguje.

- Čula sam da je glavna tema da li je vila u Grockoj na moje ime! Vidim da neke moje koleginice bave tom tematikom, s obzirom da bi one verovatno želele da im jedan muškarac priredi da dobiju, bar jednom u životu, možda nešto više od parfema, a kamoli kada je vila u pitanju! Da vas oduševim - jeste! Nema potrebe da idete okolo, pozivate moje prijatelje, da idete na oglase da proveravate kuću... Ja ću da vam skratim muke! Jeste na moje ime i ne samo vila, mnogo toga još. Ali, nemojte uopšte da vaše zdravlje trpi zbog toga, ja sam želela javno da vam se obratim - rekla je voditeljka jutarnjeg programa nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
savo

10.06.2024 00:43

nezna se koje lud ko pametan u toj kuci