EKSKLUZIVNO! Prvi snimak izgorelog pogona Dragana Stankovića - Jovana Jeremić VIDNO UZNEMIRENA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.06.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika donosi snimak sa lica mesta, pogledajte kako izgleda pogon dečka Jovane Jeremić nakon trećeg požara!

 

 

Rano jutros izbio je požar u pogonu pekare AS, koja je u vlasništvu dečka voditeljke Jovane Jeremić, uspešnog biznismena Dragana Stankovića. Ovo je već treći po redu požar koji je zahvatio ovu pekaru. Nadležni organi su odmah reagovali i trenutno su na terenu kako bi istražili uzrok požara

U požaru je izgoreo jedan deo pogona, a procenjena materijalna šteta prelazi iznos od milion evra. Portal Republika vam donosi prvi snimak sa lica mesta, a na početku ovog teksta možete videti kako pogon izgleda nakon požara. Jovana Jeremić je sve vreme bila u šoku dok je obilazila pogon.

- Jao, ovo je strašno! Jao, ovo je strašno! Koliko je gorelo? - pričala je vidno uznemirena Jovana.

Republika

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva

Pogon Dragana Stankovića

Podsećamo, u martu 2023. došlo je do požara u šumi iznad bivše fabrike Kluz, sadašnjeg pogona pekare AS, a tada je firma AS Braća Stanković izdala saopštenje u kom je navela da je požar izbio prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji nije ispoštovao procedure manipulacije gasom. Srećom, brza reakcija dežurne službe i vatrogasaca sprečila je veće posledice, iako je pričinjena znatna materijalna šteta.

- Dana 21. 3. 2024. godine oko 20 časova došlo je do požara u proizvodnom pogonu Kluz u Grockoj u sklopu pekarske industrije AS Braća Stanković. Do požara je došlo prilikom istovara gasa od strane eksternog dobavljača koji je propustio da ispoštuje procedure manipulacije gasom. Požar je vrlo brzo ugašen uz pravovremenu intervenciju naše dežurne službe i vatrogasaca. U ovom incidentu na svu sreću nije bilo povređenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Koji moj

12.06.2024 09:54

Puca pa sad pali

Leopold

12.06.2024 11:20

Ne marim za njega i nju, nego šta će biti sa zaposlenima?

Nevah

12.06.2024 12:58

Nekako mi izgleda kao da je jedva cekala nesto da se desi da moze da izigrava zrtvu i mucenicu. Ko normalan snima svoju muku?