KAD PADNE DRAGAN, PAŠĆE SVI PEKARI U SRBIJI: Prva izjava Jovane Jeremić nakon POŽARA u Stankovićevom pogonu!

Autor:

Zabava

12.06.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićeva tvrdi da je požar upozorenje, koje su stranci poslali njenom partneru!

KAD PADNE DRAGAN, PAŠĆE SVI PEKARI U SRBIJI: Prva izjava Jovane Jeremić nakon POŽARA u Stankovićevom pogonu!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, printscreen/RTV Pink, Privatna arhiva

Rano jutros izbio je požar u pogonu pekare AS, koja je u vlasništvu dečka voditeljke Jovane Jeremić, uspešnog biznismena Dragana Stankovića. Ovo je već treći po redu požar koji je zahvatio ovu pekaru. Nadležni organi su odmah reagovali i trenutno su na terenu da bi istražili uzrok požara.

Popularna voditeljka se oglasila za Republiku, te otkrila šta se krije iza požara.

Republika

Foto: Instagram.com, Privatna arhiva

Pogon Dragana Stankovića

- Izbio je požar jutros oko tri sata u Draganavom delu pogona. Šteta je preko milion i po evra. Vatrogasci su došli na vreme, ali Dragan je svojim očima gledao kako mu gori imovima. Ovo je treći požar od 2021, a drugi u poslednja dva meseca. Ovo su upozorenja i pritisci koje moj Dragan trpi non-stop. Postoje problemi u pekarskoj industriji, strani faktor želi da je preuzme i vlada hlebom Srbije. Da nam stranci kroje kapu kolika je cena hleba. Čeka se istraga nadležnih organa.

 Kad padne Dragan Stanković, pašće svi pekari u Srbiji. On se bori za pekarsku industriju Srbije. Da svi rade i zarađuju, a ne jedan proizvođač da zgrće novac preko grbače dobrih ljudi. Mi smo imali najavu juče niza pritisaka koji će se desiti. Mi branimo ovim činom našu zemlju. Sve što se desilo, to je vid pritiska na industriju hleba.

 Dragan neće da proda biznis, on samo hoće i bori se za pravdu, a to je da svi mogu da rade i žive od hleba, a ne da hleb bude 500 dinara. Protiv toga se bori i zato trpi napade i štetu - istakla je Jovana za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
zoran

12.06.2024 10:57

Kada ima baksuza u kući.

Marko

12.06.2024 11:55

Zao mi je zaista. Treba pohapsiti tu bagru ako je po sredi zlonameran cin.

Cccc

12.06.2024 12:04

Nismo ni sumnjali da ce ovaj izvrniti, bolesni um da napravi pricu od ovog istorijskih i patriotskih razmera. A ostali procenjuju stetu na milion, a samo ona na milion i po. Sta je to, sica... Samo tri slova dodas i eto...

Dankec

12.06.2024 21:10

Prestani TI da nas branis vise🇷🇸🇷🇸🇷🇸