OVAJ PEVAČ POGAĐA MILIONSKE SVADBE! Mlati pare po inostranstvu, evo čime se bavio pre nego što je uzeo mikrofon u ruke! REŠIO SVE DA PRIZNA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.06.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemam ja nikakvu caku što se tiče pevanja, jednostavno sa time moraš da se rodiš, rekao je Đovani.

OVAJ PEVAČ POGAĐA MILIONSKE SVADBE! Mlati pare po inostranstvu, evo čime se bavio pre nego što je uzeo mikrofon u ruke! REŠIO SVE DA PRIZNA! (VIDEO)

Foto: Foto Tamara Pavišić

Pevač Đovani Bajramović, jedan je od najtraženijih i najbolje plaćenih u dijaspori, a iako se ne hvali previše time koliko zarađuje, od cifre će vam se zaista zavrteti u glavi!

Naime, kako je ispričao za Republiku, na veseljima po inostranstvu Đovani pogađa honorari koji idu i do 150.000 evra, pa je tako povukao i brojne pevače poput Snežane Đurišić, Ljube Aličića, Šerifa Konjevića i drugi, da pevaju sa njim na svadbama. 

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani sa ekipom muzičara sa kojima radi

 

On je u ispovesti za naš portal pričao o tome šta je radio pre nego što se dobro opario kao pevač, ali i gde je sve živeo do sada. 

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani Bajramović

 

- Nemam ja nikakvu caku što se tiče pevanja, jednostavno sa time moraš da se rodiš. Imam ponekad mnogo problema ovde u Srbiji sa nekim rečima jer sam odrastao u Milanu. Prvo sam bio šibicar, tako sam radio, pa sam menjao pare. Kao klinac sam bio u Nišu, pa sam u 18 godini došao u Beograd. Posle sledi Milano, išli smo na krađu, ciganska posla.

Foto: Foto Tamara Pavišić

Đovani Bajramović sa koleginicom

 

To je bilo tako tada, a sada smo svi gospoda. Svašta sam radio tamo, pevao gde sam stigao i pevao najjače svadbe. Tamo su dolazile naše zvezde iz Beograda, pevali su sa nama, a mi smo pogađali milionske svadbe. Istina je sve što pričaju za cifre i to koliko ja zaradim. Ti skupljaš ceo život pare, a ja dođem i uzmem sve to odjedanom! U Opatiji sam imao svadbu, pevao je Šerif Konjević, Ljuba Aličić, Snežana i tako dalje. Imali smo garancije od 103.000 evra, a ako se do ne pogodi pre svirke, mora u toku da se nadomesti. To je bila jedna cifra, posle je bilo više - priča Đovani i dalje nastavlja:

Foto: Foto Tamara Pavišić

Slike na splavu koji je u vlasništvu Đovanija Bajramovića

 


- Non stop pevam po inostranstvu, ali mi je ovde baza u Srbiji. Imam bend i neko ide sa mnom, neko ostaje i smenjujemo se. Niko nikada ne peva sam. Ja samo se dosta i kockao, mnogo sam ulagao i gubio. Mene su najviše povadili romski hitovi. Romi me znaju, ali ne i belci. Najviše novca se uzima na mojim veseljima zato što narod štedi samo za taj dan da se potroši najviše, što više domaćin može. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading