PEVAČICA VODITELJKI REKLA DA JE GLUPA! Haos je nastao tada na snimanju emisije! Evo kako se pročulo za skandal!

Autor:

Zabava

11.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa je došla, lepa kao lutka, u crnoj haljini, sa biserima, jer je znala da ide u emisiju koja ima jedan određeni nivo, prisetila se Vesna.

PEVAČICA VODITELJKI REKLA DA JE GLUPA! Haos je nastao tada na snimanju emisije! Evo kako se pročulo za skandal!

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/printscreen

Voditeljka Vesna Dedić prisetila se kratke rasprave koju je jednom prilikom imala sa pevačicom Lepom Lukić, koja ju je tokom snimanja emisije nazvala glupom. Naime, Lepu je iznerviralo jedno od pitanja, pa je besno odreagovala. 

Lepa Lukić je napustila „Balkansku". Davno je to bilo. Snimali smo u hotelu „Moskva". Tada se snimalo nedelju za nedeljom, po principu da ja to snimim u subotu, izmontiram uveče i ide nedeljom na TV-u. Lepa je došla, lepa kao lutka, u crnoj haljini, sa biserima, jer je znala da ide u emisiju koja ima jedan određeni nivo - počela je voditeljka u emisiji „Život kao takav", pa je potom nastavila o tome kako je sve bilo u savršenom redu prvih 20, 25 minuta: 

Foto: printskrin

Lepa Lukić

 

- Divno smo pričale nekih 20, 25 minuta. Ja sam onda krenula da joj postavim pitanje o tome što se štampa bavila njenim odnosom sa Silvanom Armenulić i to sam počela sa: „Štampa se vrlo često i vrlo nepravedno bavila...". Ona me je tu prekinula i rekla: „Slušaj, brate, da ti kažem, nije ti ovo emisija 'Od izvora dva kečića' nego 'Balkanskom ulicom', ne ide da to pitaš, mnogo si glupa žena"! 

Foto: Printscreen Youtube Grand Online

Vesna Dedić

 

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

- Ja sam pokušala da joj objasnim i rekla sam: „Lepa, nisam ništa o kockanju htela da Vas pitam", ali me je ona opet prekinula: „Znam ja šta si ti htela, glupa si voditeljka!" Ona je otišla, a ja nisam znala šta da radim, jer nisam imala dovoljno materijala za celu emisiju - kazala je ona.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading