JOVANA JEREMIĆ PLAČE KAO KIŠA! Zbog ćerke ne dolazi sebi, tek ih čeka BORBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka je ovo morala da podeli javno.

JOVANA JEREMIĆ PLAČE KAO KIŠA! Zbog ćerke ne dolazi sebi, tek ih čeka BORBA! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić već neko vreme uživa u srećnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem. Njihova veza je izazvala pažnju javnosti, ali Jovana je isticala da je sigurna da je Dragan čovek njenog života. Nedavno je na svom Instagram profilu podelila svoje ponosno oduševljenje diplomom svoje ćerke Lee, ističući da je ona "njen pobednik".

Jovana je ponosna majka koja uživa u svakom uspehu svoje ćerke Lee. Objavljivanje prve diplome iz baleta izazvalo je veliko oduševljenje u javnosti, a Jovana nije krila svoj ponos. Kao majka, istakla je da je sve u životu gradila i radila za svoju ćerku, te da ih tek čekaju brojne borbe.

- Pobednik! Kad sam je rodila, znala sam da je moja! Zlatna medalja iz baleta. Majčin ponos! Sve u životu za nju je majka gradila i radila. Borile smo se kao lavice do sada, a tek nas cekaju borbe - napisala je Jovana, a po svemu sudeći njena ćerka je od malih nogu počela da ređa diplome po uzoru na majku.

Poznato je da Jovana Jeremić ima bogato obrazovanje, a isticala je svoje diplome tokom školovanja. Pored toga, voditeljka poseduje diplomu državnog Pravnog fakulteta u Beogradu, što svedoči o njenom trudu i posvećenosti obrazovanju.

Javna pažnja se nedavno usmerila na vilu "Jovana" u Grockoj, koju je Jovana dobila od svog partnera Dragana Stankovića. Ova tema je izazvala interesovanje javnosti, a Jovana je odlučila da javno odgovori na spekulacije. Istakla je da je vila na njeno ime, kao i mnoge druge stvari, te je pozvala javnost da se ne opterećuje time.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
StaSta

13.06.2024 12:10

Mentolka glupa, sva deca u grupi dobijaju takvu medalju.