OVO SU ZABRANJENI U EMISIJI JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka obelodanila spisak!

Autor:

Zabava

02.06.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su stroga pravila koja Jovana Jeremić nameće svojim gostima u emisiji!

OVO SU ZABRANJENI U EMISIJI JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka obelodanila spisak!

Foto: Pink

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je privukla pažnju javnosti objavom pravila ponašanja koja važe za goste njene emisije. Ova odluka nije iznenađenje s obzirom na to da se Jovana često nađe na meti kritika zbog svog britkog jezika, ali je odlučna u tome da uvek jasno kaže ono što misli.

Prvo pravilo koje je Jovana istakla glasi: "Zabranjuje se ulazak u studio dok gosti ne budu prozvani da uđu." Ovo pravilo sugerira da Jovana želi da održi red i disciplinu u svom studiju. Očigledno je da Jovana želi da gosti budu svesni svoje uloge i da se ponašaju u skladu sa pravilima njenog studija.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Nedavno, Jovana je odlučno odgovorila na negativne komentare nakon gostovanja u jednoj emisiji političkog karaktera. Bez dlake na jeziku, Jovana je poručila: "Mnogi komentarišu da ne mogu da me prepoznaju u 'Hit tvitu', ja im poručujem da ne znam za kakvu su me smatrali. To, pak, govori o njihovom koeficijentu (ne)inteligencije i manjku iskustva da procene unapred ispravno i analitički tačno."

Jovana je dodatno istakla svoje obrazovanje i postignuća, naglašavajući svoje diplome, pobede na međunarodnim takmičenjima u diplomatiji, kao i državnim takmičenjima u besedništvu i republičkim takmičenjima iz srpskog jezika. Ova izjava jasno pokazuje Jovaninu odlučnost da se suprotstavi kritičarima i da istakne svoje obrazovanje i profesionalne kvalifikacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Paparaco

02.06.2024 19:15

A ko sme da uđe dok gosti ne budu pozvani da uđu?

Gaga

19.06.2024 18:42

Da li je i na republickom takmicenju iz srpskog jezika govorila ,,sto" umesto ,,zasto",ili ,,ocu" umesto ,,hocu", itd.itd. ??? Nepismena i nekultivisana individua koja lici na transvestita,sa kratkim,zdepastim-debelim nogama.