DEVOJKA LUPILA ŠAKOM O STO, PEVAČ ZBOG NJE MENJA ŽIVOT IZ KORENA: Nema od braka ništa, ovo im je prioritet! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi pevač otkriva zašto još nije spreman za brak!

Danas je mladi pevač Uroš Živković predstavio svoj prvenac "A"strana albuma prvenca. Povodom promocije je otkrio da je do sada izdao deset pesama za deceniju na estradi. Takođe je istakao da još uvek nije u planu da "stane" na ludi kamen, naglašavajući da mu brak trenutno nije prioritet.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Živković

 

Mladi pevač je otkrio da njegova izabranica nema problem sa devojkama koje se pojavljuju na njegovim nastupima, naglašavajući da ju je upravo upoznao u kafani. Ovo otkriće baca novo svetlo na njihovu vezu, ističući da je njihov odnos ispunjen poverenjem i razumevanjem.

- Ja sam veliki gurman, ali moja devojka je u fitnesu, tako da me je naterala da treniram... Nije mi teško, uživam u sportu, ali je bilo potrebno da me neko malo pogura - nasmejao se Uroš.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Uroš Živković

 

Uroš je istakao da bi ostao dosledan svojoj narodnoj muzici i da nikada ne bi snimio duet sa reperima, naglašavajući da je vernost svom stilu ključna. 

- Što se tiče mog honorara, ja ne volim da pričam o ciframa, ali jasno je da sam od kada je izašla pesma "Lazarica" i te kako napredovao u poslu. Na tezgama se svašta dešavalo, dobro se zarađivalo i evo, sećam se situacije kada sam dobio nekoliko roleksa dok sam pevao. Dali su mi neki momci i ja sam naravno to kasnije uvek vratio, jer nisam hteo da me posle boli glava. Svašta čovek može da uradi dok je u pijanom stanju, tako da što se mene tiče, čist račun, duga ljubav. Na dobroj tezgi uvek može i dobro da se zaradi, na primer za jedan stan, ja ne trošim novac na gluposti - priznao je pevač nedavno za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading