CRKVA PREKINULA ĆUTNJU ZBOG TANJE SAVIĆ: Potez pevačice PRESTRAVIO sveštenstvo, morali ODMAH da reaguju! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog skandaloznog spota naše pevačice, oglasila se Srpska pravoslavna crkva!

CRKVA PREKINULA ĆUTNJU ZBOG TANJE SAVIĆ: Potez pevačice PRESTRAVIO sveštenstvo, morali ODMAH da reaguju! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages, Printscreen/You Tube/Toxic Music, Wikimedia

Nakon pet godina, popularna pevačica i nekadašnja zvezda "Granda", Tanja Savić, konačno je obradovala svoje fanove izbacivanjem petog i dugoočekivanog albuma, koji sadrži 10 pesama, uključujući i duet sa kolegom Banetom Bojanićem. Međutim, album je izazvao kontroverze u javnosti zbog spota za numeru "Otac suzama mojim", i to zbog scena u kojima se pojavljuje oskudno obučena monahinja sa halterima i visokim štiklama.

Kako je ova scena izazvala glasno negodovanje pripadnika Srpske pravoslavne crkve, kao i mnogobrojnog sveštenstva i monaštva, ovim povodom se oglasio otac Jovan iz manastira Svetih apostola Petra i Pavla. Prema njegovim rečima, još veće iznenađenje je i što se na ovaj korak odlučila pevačica koja se u javnosti predstavlja kao hrišćanka i velika vernica.

Ovo sad što ste mi poslali i što sam ja upravo pogledao je skandal. Monahinje su naše sestre u Hristu koje su svoj život posvetile Bogu i stalno su u postu i molitvi. Ova pevaljka ih skrnavi u javnosti i to je veliki greh. Njoj hitno treba pokajanje. Ta Tanja se, koliko sam uspeo da primetim, u javnosti predstavlja kao vernica koja ide po manastirima, a radi ovakve stvari. To rade lažni vernici. Sramota - ističe otac Jovan, prenosi Kurir, te nastavlja:

Republika

Foto: Printscreen/You Tube/Toxic Music

Tanja Savić razbesnela SPC

- Uzalud ide u Tumane, ako je ovo nešto što je njoj u srcu. Naše sestre monahinje su se mnogo potresle zbog ovog snimka, ali i mnogi vernici. Pozivam sve da masovno prijavimo ovo kako bi što pre bilo obrisano sa Jutjuba, da se više ne sablažnjava narod. Apelujem na nju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

10.06.2024 20:39

Ovu sa glogovim kolcem smiriti. Sram je bilo! Nju i svakoga koji njenu muziku od sada pusti. Sotonina pačarva! Fuj bre!

Odgovori 14 3