RASKINULI JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ?! Šok-bomba misice odmah nakon Karićeve izjave!

Autor:

Zabava

10.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi bruje o ovom potezu Jovane Ljubisavljević.

RASKINULI JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ I BOGDAN SREJOVIĆ?! Šok-bomba misice odmah nakon Karićeve izjave!

Foto: ATAImages, Republika

Stefan Karić, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", tokom boravka na imanju u Šimanovcima započeo je romansu sa cimerkom, manekenkom Jovanom Ljubisavljević, a vezu su nastavili i po napuštanju Bele kuće. Međutim, njihova ljubav nije potrajala, te su nakon izvesnog vremena odlučili da stave tačku na svoj odnos. Međutim, dok su još uvek bili zajedno, Karić je misici poklonio automobil, koji ona, kako kaže, još uvek nije vratila.

Naime, gostujući u jednoj emisiji, Stefan se dotakao svoje veze sa Ljubisavljevićevom, te tom prilikom otkrio nove detalje nakon raskida o kojem je brujao region, s obzirom na to da su važili za jedan od najpopularnijih parova na javnoj sceni.

- Kupio sam auto Jovani kada sam ušao u rijaliti. Negde sam želeo da je obezbedim na neki način što se tiče prevoza. Nije mi ga vratila nakon raskida - istako je Karić.

Republika

Foto: printscreen/pink

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić

 

Ova njegova izjava je izazvala totalnu pometnju, a novi šok usledio je kada su fanovi primetili da je Jovana obrisala sve fotografije sa Bogdanom Srejovićem, sa kojim je uživala u vezi. Iako se i dalje prate na Instagramu, oboje su uklonili zajedničke fotografije, zbog čega su njihovi fanovi veoma zbunjeni i nagađaju o čemu se radi. Dok jedni misle da im je veza poljuljana, pa i da je došlo do raskida, drugi ipak misle da je nešto drugo po sredi.

Republika

Foto: instagram.com/ljubisavljeviceva

Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović

 

- Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: "Ona je već nama najavila"... Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: "Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje". Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći "da" ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to - istakla je Ljubisavljevićeva nedavno za Republiku u emisiji "Lično sa".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar

11.06.2024 00:10

Dobro je uspela da provali da je srejović gay. To je ceca provalila za 10 dana a ovoj je trebalo dve godine !