NAŠA PEVAČICA HITNO HOSPITALIZOVANA: Primljena na LEČENJE u bolnicu, digla se velika DRAMA ne estradi!

Autor:

Zabava

10.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica oglasila se iz bolničke postelje.

NAŠA PEVAČICA HITNO HOSPITALIZOVANA: Primljena na LEČENJE u bolnicu, digla se velika DRAMA ne estradi!

Foto: shutterstock

Naša poznata pevačica Dunja Fleš pored pevanja, bavi se i mentorstvom u fitnes industriji, završila je u bolničkom krevetu, odakle se javila pratiocima na društvenoj mreži Instagram

Naime, Dunja je samo dan ranije bila na treningu, gde je imala naporne vežbe, a samo nekoliko sati kasnije je završila u bolnici. Kako se oglasila, Dunja je otkrila da naredna 3 dana će provesti u bolničkom krevetu zbog svih analiza koje su potrebne da se odrade. 

- Ova 3 dana ovako - napisala je Dunja, uz fotografiju iz bolničkog kreveta. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dunja Fleš u bolnici

Ovim povodom, Dunji su pružile podršku i kolege sa estrade, a među njim ase našla i Natalija Ibraimov iz muzičke grupe ,,Trik Fx". Natalija se obratila Dunji preko Instagrama i poželela joj što pre da ozdravi:

- Samo da znaš da smo uz tebe i da mislimo i da budeš jaka, a onda nove pobede - napisala je Natalija na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Natalija Ibraimov pružila podršku Dunji Fleš

Nakon što je je par meseci javnosti predstavio Dunju Fleš kao novu pevačicu grupe "Luna", Čeda Čvorak je sad objavio i novu pesmu "Ljubavi bivše" koja predstavlja početak nove, a već uspešne saradnje.

Naime, Čeda i Dunja su iza sebe imali veoma radno leto puno nastupa i koncerata, a po njihovoj energiji može se reći da su idealan spoj. Čeda za Republiku otkriva da Dunju poznaje veoma dugo, a njihova saradnja pojavila kao spas u zadnji čas.

Nakon totalnog uništenja posla zbog korone bio sam na korak da dignem ruke od profi bavljenja muzikom. Razmišljao sam o tome da bi možda angažovanjem neke oformljene pevačice mogli bar pokušati da postanemo. Na um mi je pala Dunja Fleš. Čuli smo se i uz kaficu za nekoliko minuta dogovorili da pokušamo. Dunja je već dvadesetak godina na estradnij sceni, većinom kao plesačica, TV voditelj ali i kao pevačica.  Energije su nam se poklopile.  Dunja se pokazala kao ono što je trebalo meni, a ja sam na neki način trebao njoj - otkriva Čvorak za Republiku, te najavljuje nove projekte. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading