KARLEUŠA POTVRDILA SVE O RAZVODU: Progovorila o DETALJIMA, pa spomenula Draganu Mirković!

Autor:

Zabava

09.06.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otkrila istinu o razvodu!

KARLEUŠA POTVRDILA SVE O RAZVODU: Progovorila o DETALJIMA, pa spomenula Draganu Mirković!

Foto: Instagram.com

Popularna pevačica Olja Karleuša demantovala je informacije o okončanju svog braka sa Predragom Pecom Petrovićem, nakon 7 godina zajedničkog života. Par koji se zabavljao punih 14 godina pre braka, tvrdi da su informacije o razvodu potpuno netačne, suprotno onome što su mediji objavili.

Olja Karleuša i Peca Petrović su proveli dug period zajedno pre nego što su zakoračili u brak. Njihova veza trajala je 14 godina pre stupanja u brak, što je retkost u današnje vreme, a njihova ljubavna priča bila je često propraćena medijskim interesovanjem.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Olja Karleuša

 


Iz njihovog braka proizašao je sin Pavle, koji je čest predmet interesovanja javnosti. Olja Karleuša nije krila svoju ljubav prema sinu i često je govorila o njemu u medijima, ističući koliko joj znači i koliko joj daje snage u životu.

- To je klasična dezinformacija! Ne razvodim se! Upravo se useljavamo u novi stan koji smo renovirali. Sve je u savršenom redu! Živeli smo na nekoliko adresa i ponekad bili razdvojeni zbog renoviranja, ali to je to, rekla je Olja za Pink.rs pa dodala:

- To je 100 posto dezinformacija! Bogu hvala što je tako i da moj brak neće biti treći o koje će se na taj način pisati kao što je to bio slučaj sa Draganom i Harisom, dodala je Olja.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Olja Karleuša

 


Ovaj demanti Olje Karleuše definitivno je iznenadio javnost, koja je već počela da spekuliše o razlozima navodnog razvoda. Pevačica je odlučno stala u odbranu svog braka i porodice, ističući da je sve u najboljem redu, te da su spekulacije potpuno neosnovane.

Olja Karleuša i Peca Petrović već duže vreme su pod lupom javnosti, a svaka informacija o njihovom odnosu izaziva veliku pažnju medija i javnosti. Njihov privatni život često je meta interesovanja, a demanti o razvodu definitivno je podigao prašinu u javnosti.

U svetlu ovih novih dešavanja, ostaje da vidimo kako će se situacija dalje odvijati i da li će se javiti neki novi detalji koji će rasvetliti celu situaciju. U međuvremenu, Olja Karleuša i Peca Petrović nastavljaju sa svojim profesionalnim obavezama, dok javnost sa nestrpljenjem očekuje nove vesti o njihovom životu i odnosu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading