TRAGEDIJA! Poznata glumica preminula iznenada!

Autor:

Zabava

08.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula poznata glumica!

TRAGEDIJA! Poznata glumica preminula iznenada!

Foto: Pixabay

Sveća

Poznata glumica Beti En Ris preminula je u 81. godini života, ostavljajući iza sebe bogatu filmsku karijeru i neizbrisiv trag u svetu zabave. Ris je preminula trećeg juna u svom domu u Hemetu, Kalifornija, nakon dugogodišnje borbe sa multiplom sklerozom. Ova bolest je značajno uticala na njen život, ali nije uspela da umanji njen talenat i strast prema glumi.

Betina karijera započela je sedamdesetih godina prošlog veka, kada je postala poznata kao starleta. Međutim, pravi preokret desio se kada je dobila ulogu u TV seriji "Shane" 1966. godine. Nakon toga, usledili su niz zapaženih gostovanja u popularnim televizijskim emisijama poput "Mannix", "Medical Center" i "Barnaby Jones". Ipak, Ris je najpoznatija po ulozi u filmu "The Unholy Rollers" i zbog svog rada u filmu "Sugar Hill".

Iako je njen poslednji filmski angažman bio u filmu "The Incredible Hulk" 1978. godine, Beti En Ris je ostavila dubok trag u filmskoj industriji. Njena uloga u kultnom horor filmu "Deathmaster" takođe je ostala zapamćena, kao i njeno pojavljivanje u filmu "The Photographer". Ris je takođe bila deo ekipe serije "My Three Sons" od 1971. do 1972. godine, doprinoseći svojim talentom i prisustvom na malim ekranima.

Njeni kolege, fanovi i prijatelji će zauvek pamtiti Beti En Ris kao talentovanu glumicu koja je svojom pojavom obogatila svet zabave. Njeno nasleđe će živeti kroz njene filmske uloge i uspomene koje je ostavila za sobom.

Betina smrt je značajan gubitak za filmsku industriju, ali će njen doprinos ostati večno upamćen. Neka Beti En Ris počiva u miru, a njeni filmovi i uloge nastave da inspirišu nove generacije ljubitelja filmske umetnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading