ONI SU FAVORITI ZA POBEDU U "ZVEZDAMA GRANDA": Pred finale isplivao KONAČAN SPISAK takmičara!

Autor:

Zabava

08.06.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras je finale muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda", a ovo su veliki favoriti!

ONI SU FAVORITI ZA POBEDU U "ZVEZDAMA GRANDA": Pred finale isplivao KONAČAN SPISAK takmičara!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Večeras je veče koje je dugo iščekivano - finale takmičenja "Zvezde Granda" donosi nam uzbudljivu borbu za titulu najboljeg. Dvadeset najboljih takmičara danas će se poslednji put predstaviti publici, pokušavajući da ih osvoje svojim nastupima i zasluže titulu koju svi žele da osvoje.

Jedan od najvećih favorita za pobedu večeras je Šejla Zonić, čiji uspeh ne prestaje da iznenađuje. Pod mentorstvom Svetlane Cece Ražnatović, Šejla je već ostvarila zapažene nastupe, a njen put od džez kluba do koncertnih dvorana govori o njenom talentu i predanosti muzici. Njena borba kroz teške trenutke i podrška koju je dobila od sestara samo dodaju emotivnu notu njenom putu ka uspehu.

 

 


Rijad Rahmanović, već poznato ime iz prethodnih sezona takmičenja, ponovo je na velikoj sceni. Njegove izuzetne izvedbe narodne muzike su ga učinile omiljenim među publikom, a njegova iskrena priča o bračnom životu dodaje novu dimenziju njegovoj ličnosti. Pevač je nedavno podelio neobično iskustvo sa prijateljem, ističući važnost poverenja i podrške u odnosima.

 

 

 

 


Antonija Čerkez je prošla kroz izazovnu odluku da napusti takmičenje pre par godina, ali se sada vratila još jača. Njena specifična boja glasa i repertoar su je izdvojili iz mase takmičara, i sada je ponovo na putu ka finalu. Njen nepokolebljiv duh i hrabrost su inspiracija mnogima.

 

 

 

 


Veliko finale "Zvezde Granda" donosi nam uzbuđenje, emocije i neizvesnost, ali pre svega - priliku da vidimo talente koji će obeležiti muzičku scenu. Ko će poneti titulu najboljeg, ostaje da se vidi večeras.

 

 

Takođe, Antonija je bila u centru skandala zbog emotivne veze sa Admirom Arnautovićem Šmrkom, menadžerom repera Bube Korelija i Jale Brata, koji je bio uhapšen po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine, u septembru 2022.

LISTA FINALISTA

Andrijana Petrušovska (Aleksandar Milić Mili)

Mirza Pandur i Janko Jankov (Snežana Đurišić)

Sidik Šabanović, Đula Drini i Antonija Čerkez

(Dragan Stojković Bosanac)

Petar Krekić, Rijad Rahmanović i Beta Sudar

(Viki Miljković)

Julija Petrović i Nikolina Perković

(Đorđe David)

Stefan Tomić (Ana Bekuta)

Aleksandra Ivanov, Inel Nukić, Jelena Prole i Dejan Dačević

(Marija Šerifović)

Miki Sekulovski, Melisa Zijadić, Šejla Zonić i Dino Suljić

(Ceca Ražnatović)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading