HITNO SAOPŠTENJE SAŠE POPOVIĆA: Članovi žirija Zvezda Granda unezvereni zbog nove informacije, evo šta se dešava sa TAKMIČARIMA!

Autor:

Zabava

03.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sašina konačna odluka šokirala sve mentore!

HITNO SAOPŠTENJE SAŠE POPOVIĆA: Članovi žirija Zvezda Granda unezvereni zbog nove informacije, evo šta se dešava sa TAKMIČARIMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Odluka Saše Popovića da svi polufinalisti imaju direktan prolaz u finale Zvezda Granda, obradovala je sve mentore, a posebno Viki Miljković, koja samim tim u velikom finalu bodri čak tri takmičara kojima je ona bila mentor.

- Prezadovoljna sam, svi kandidati su bili fantastični, svi su bili na visini zadatka. Žao mi je samo što mi naš direktor Saša Popović, koji je mnogo dobar čovek, nije rekao ranije da će biti ovako, da se ne nerviram – počela je Viki za Grand.

Ona ističe da niko od članova žirija nije mogo ni da nasluti da će Sašina konačna odluka biti takva, pa je za sve mentore ovo bilo veliko iznenađenje.

Republika

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Viki Miljković

 

- Ništa nisam znala, možda je neko znao, ali ja ne – dodala je ona.

Odluka Saše Popovića da omogući direktan prolaz svim polufinalistima u finale izazvala je oduševljenje među mentorima, a posebno kod Viki Miljković, koja će u finalu imati čak tri takmičara koje je vodila kroz takmičenje. Iznenadjenje je bilo veliko jer niko od mentora nije znao za ovu odluku, ali su svi izrazili zadovoljstvo zbog toga. Veliko finale je zakazano za subotu 8. juna od 21 sat, a gledaoci će imati priliku da odluče ko će odneti pobedu.

Podsećanja radi, Saša Popović nedavno je doživeo nezgodu prilikom koje je polomio nogu, ali uprkos tome, nije se dao obuzdati odmaranjem. Iako su mnogi očekivali da će Saša morati da se posveti oporavku, on se odmah vratio radnim obavezama, pokazujući svoju upornost i posvećenost poslu.

- Skoro je bio bolestan i vodio je "Zvezde Granda". Nijednom nije bio odsutan da kaže "Sale ne može". Uvek dođe i odradi posao, on je surovi profesionalac. On će da dopuzi do one scene, da sedne u stolicu, ali će doći da uradi emisiju - rekla je Suzana za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dr

04.06.2024 13:54

Pa to je to, nema vise kvaliteta za finale i odlucio je bar tu da nas ne muci, mislim da je ovo kraj Zvezdama Granda, hvala Bogu...