PORED MILANA SAM IZGUBILA TAJ OSEĆAJ MUŠKARCA, JA SAM HTELA DA SE UBIJEM: Rada Manojlović se pisetila NAJTEŽEG raskida, pa PRIZNALA KO JE KRIV!

Autor:

Zabava

01.06.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna folkerka otkrila kako se u jeku ljubavi sa Stankovićem zaljubila u drugog.

PORED MILANA SAM IZGUBILA TAJ OSEĆAJ MUŠKARCA, JA SAM HTELA DA SE UBIJEM: Rada Manojlović se pisetila NAJTEŽEG raskida, pa PRIZNALA KO JE KRIV!

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Ljubavni život popularne pevačice Rade Manojlović intrigira javnost, a posbeno njena veza sa kolegom Milanom Stankovićem, koji je sam po sebi uvek bio interesantan medijima i publici. 

Ona je jednom prilikom otkrila detalje emotivnog odnosa sa dečkom za kog je mislila da joj je ljubav za ceo život, te priznala da je razlog njihovog raskida zapravo njena preljuba, te da joj je došlo da se ubije kada je shvatila šta gubi jer je dopustila da je savlada strast prema drugom muškarcu.

- Užasno je izgledao raskid. Toliko užasno da ne znam i da li je trebalo da se desi. Nismo se mi nikada ni udaljili. Mi smo do poslednjeg dana živeli zajedno i sve je bilo super. Ali nekako ja sam, valjda, tim svojim ponašanjem i uljuljkivanjem napravila od njega. Neću reći dete, nego kao, eto, da sam moja majka. Možda sam ja izgubila neki osećaj muškarca. Otkud znam. Ali se desilo to da sam se ja zaljubila u drugog. Nisam ni znala da je moje srce slobodno za drugog. Na kraju, kad sam ja počela da razmišljam o drugome, meni je bilo krivo. Ja sam htela da se ubijem. Jako mi je bilo teško jer je u meni, borila se ta neka strast koja se kao probudila i nešto što ja imam, što znam da je... Ne, nije krivica, nego što znam da neću imati sa drugim - ispričala je i nastavila:

Znala sam šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, naš posao nije baš idealan. Ne bih samu sebe trpela. Ja da sam možda muško, ne bih neke stvari mogla da podnesem. Otkud znam? Zato je Milan za mene u tom smislu bio idealan jer on meni nije... Nije mi lomio krila, on je meni davao motiv, on je mene usmeravao. I što se tiče stajlinga, i što se tiče pesama. Mi smo uvek na prvu znali, ja se sećam kad smo preslušavali pesme. On je meni stvarno želeo najbolje i uvek je bio... Jako je bio kritičan. On je za mali nokat je bio, da ti mozak probije!

Republika

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Rada Manojlović tvrdi da je mislila da joj je Milan ljubav za ceo život

Manojlovićeva je istakla da je njihova veza trajala pet godina i da su zajedno proživeli mnogo lepih trenutaka. Opisala je Stankovića kao misterioznog i zanimljivog čoveka, ističući da je uvek uživala u njegovom društvu i da se osećala sigurno pored njega.

Zbog toga joj je i danas neprijatno zbog toga što je uspeo da je zainteresuje drugi muškarac, dok je bila sa njim.

Da, neko mu je javio. Ali, ne, ne slike neke, sačuvaj Bože? Ne, ne, ne. Moga auta parkiranog tamo negde. Tako da sam ja mislila da nema šanse. Ali, verovatno, po mom ponašanju... Znaš, ja sam stvarno osoba koja ne može neke stvari da krije. Ja kad se ohladim, ja se ohladim i ne krijem ni za javnost. Ja sam toliko očigledna kad promenim ponašanje. Jednostavno, nešto nije u redu, videlo se. I mnogo mi je krivo što sam dozvolila nekim strastima da prevladaju. Opet kažem, ne mogu da se kajem. Svako je meni doneo nešto u život, neko iskustvo i nešto sam naučila iz svake veze - zaključila je Rada.
 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading