KARLEUŠA TRPELA TORTURU, PA SVE KRILA U SVOJA ČETIRI ZIDA: Nakon napada Duška Tošića - procurila JEZIVA istina!

Autor:

Zabava

08.06.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica tvrdi da je Duško Tošić zaboravio ko je nekada bio.

KARLEUŠA TRPELA TORTURU, PA SVE KRILA U SVOJA ČETIRI ZIDA: Nakon napada Duška Tošića - procurila JEZIVA istina!

Foto: ST/Dragan Kadić, Ata images

Anabela Atijas, poznata po svojoj borbi protiv nasilja u porodici, nedavno je pružila bezuslovnu podršku pevačici Jeleni Karleuši nakon što je vest procurila da je ona prijavila supruga Duška Tošića policiji zbog fizičkog napada.

 Anabela Atijas je istakla svoju podršku Jeleni Karleuši i izrazila žaljenje zbog situacije. 

Republika

Foto: Blic TV printscreen

Anabela Atijas

 

- Nisam se čula sa njom. Pružam Jeleni maksimalnu podršku. Sramota, šta drugo reći. Meni je samo žalosno što ljudi zaboravljaju ko su bili pre 5, 6, 10 godina kad je sve funkcionisalo, pa možda i kad nije, dobro znam da je ona sve stoički izdržala da bi njena porodica bila na nogama. Nije baš on uvek bio Duško Tošić. Nisam želela da osudim bilo čije ime i prezime, ali ne ide to uz njega. Očekivala sam mnogo više - rekla je Anabela za portal "Srbija Danas".

Podsetimo, Jelena je prijavila policiji da je prvo fizički nasrnuo na njenog prijatelja, a kada je ona krenula da ih razdvoji, počupao je i nju za kosu. Dok ona nema fizičkih tragova napada, njen prijatelj, prema navodima ima ogrebotine u predelu vrata i brade. 

Kako ovo nije prvi pur da pevačica prijavljuje supruga za porodično nasilje, jer ga je prijavljivala i na Božić 2022. godine, kada je kasnije odustala od krivičnog gonjenja, spekuliše se da ni ovog puta neće podneti prijavu protiv oca svoje dece. 

Naime, Jelena još nije dala zvaničnu izjavu u policiji, a prema navodima, rekla je da prethodno mora da se konsultuje sa nekim oko svojih narednih koraka.

Republika je ispred njihovog porodičnog doma, nakon svega, zatekla muk i tišinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vera

10.06.2024 10:36

Anabela ne treba da gura nos gde mu nije mesto. Čuj, Duško nije uvek bio Duško. Duško je za nju institucija.

Osmišljena provokacija

10.06.2024 10:38

Ne opravdavam nikakvo fizičko nasilje ali da li je normalno da žena dovodi švalera u kuću i da misli da će muž to mirno posmatrati? To što su oni u procesu razvoda ništa ne znači jer imovinska rasprava još nije završena, muž i dalje živi u toj kući koja je na kraju krajeva kupljena novcem koji je on zaradio . Žene pred razvod često pribegavaju manipulacijama kojima žele da isprovociraju muževe od kojih se razvode da bi ih prikazale kao nasilnike i da bi imale povoljnije pozicije pred sudom. A ovu glupost da Duško Tošić ne bi bio fudbaler (i ne bi zaradio to što jeste) da nije bilo JK suvišno je komentarisati osim ako dotična AA ne misli na skandale koje JK pravi (ne po prvi put) čime po njenom mišljenju Duško postaje poznat?!

Ana

10.06.2024 11:14

Nijedna žena a pogotovu Jelena ne mora da trpi nasilje, ne razumem da pošto poto želi da bude u braku iako ne komuniciraju pet godina,samo traumiraju decu i pokazuju im loš model braka.