SAZNAJEMO! DUŠKO TOŠIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA KARLEUŠI: Fudbaleru hitno izrečena mera nakon sinoćnog INCIDENTA!

Autor:

Zabava

08.06.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je odlučila da ne goni supruga.

SAZNAJEMO! DUŠKO TOŠIĆ DOBIO ZABRANU PRILASKA KARLEUŠI: Fudbaleru hitno izrečena mera nakon sinoćnog INCIDENTA!

Foto: ST/Dragan Kadić/Tamara Pavisic

Nakon što je Jelena Karleuša prijavila Duška Tošića policiji jer je rano jutros upao u kuću i napao nju i njenog prijatelja M. J. fudbaler je doveden u policijsku stanicu gde je saslušan.

- Tošić je odmah testiran na alkohol i utvrđeno je da ima 0,87 promila alkohola. On je u policiji rekao da je zatekao Jelenu kod kuće sa prijateljem i da je zahtevao da izađe, dok je negirao da ih je napao i pretio im - otkriva izvor Republike.

Kako saznajemo, pevačica je odlučila da ne goni supruga za navodni napad na nju i njenog prijatelja, a fudbaleru se izriče hitna mera zabrane prilaska:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Vlada LUKIĆ

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Jelena Karleuša ne ide u Tužilaštvo da daje izjavu, neće ga goniti za napad, kao ni njen prijatelj. Njemu se izriče hitna mera zabrane prilaska u narednom periodu... Ona ga neće goniti, kao ni prijatelj - govori izvor za Republiku.

Podsećamo, ovo nije prvi put da Karleuša prijavljuje supruga za nasilje. Ona je pozvala policiju i na Božić 2022. godine, tvdeći da joj je udario šamar, ali je odbila medicinsku pomoć.

Tada je policija sa Savskog venca otišla na kućnu adresu.

Jelena je tada rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao, ali je priznao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku.

Pevačica se kasnije predomislila i odustala od krivičnog gonjenja.

Ona je i ovom prilikom rekla da prvo mora da se konsultuje o svojim daljim koracima, pre nego što da svoju zvaničnu izjavu u policiji.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog linkovanja i potpisivanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading