DUŠKO TOŠIĆ STIGAO NA GLASANJE NEPOSREDNO PRE DOLASKA KARLEUŠE: Fudbaler obavio svoju građansku dužnost i pokušao da izbegne suprugu!

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

02.06.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je stigao neposredno pre njegove supruge, od koje se, kako je i sam potvrdio, razvodi.

U Srbiji se danas održavaju lokalni izbori u 89 gradova i opština, među kojima su Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Valjevo, kao i u većini vojvođanskih opština. Popularni fudbaler i suprug Jelene Karleuše, Duško Tošić, glasao je danas na lokalnim izborima u Beogradu. On je stigao neposredno pre njegove supruge, od koje se, kako je i sam potvrdio, razvodi. 

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista nedavno za Kurir.

 

Podsećanja radi, u Beogradu se bira 110 odbornika Skupštine grada kao i odbornici u 17 gradskih opština.

U glavnom gradu upisano je 1.602.150 birača koji će moći da glasaju na 1.265 biračkih mesta.

Gradska izborna komisija Beograda proglasila je 14 izbornih lista koje će se naći na glasačkom listiću za Skupštinu grada.

Broj jedan na glasačkom listiću je lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra", na kojoj su oko SNS okupljene i koalicione stranke SPS, Zavetnici, SRS, SDPS, JS, PUPS, PS.

Na izbornom listiću slede "Ruska stranka - Srbi i Rusi braća zauvek", "Ćale, ovo je za tebe - Petar Đurić", "Grupa građana - Za zeleni Beograd - Kad ako ne sad - dr Dejan Žujović", "1 od 5 miliona - Beogradski front - Ritam grada - Dušan Teodosijević gradonačelnik".

Pod rednim brojem šest je lista "Biramo Beograd - Dobrica Veselinović - Miloš Pavlović", a tu koaliciju čine Narodni pokret Srbije, Zeleno levi front, Ne davimo Beograd, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak i Novo lice Srbije.

Na sedmom mestu je lista "Mi snaga naroda, prof. dr Branimir Nestorović", a osma "Narodna lista - Ključ za pobedu", koju čine Narodna stranka, Nova Srbija i pokret Živim za Srbiju.

Pod brojem devet je "Beograd - naš grad - Vasilios Proveleggios-Marijana Ivović Vukotić - dr Ferid Bulić - Koalicija snaga", dok je deseta lista "Unija Roma Srbije - Za Beograd".

Sledi "Beograd je svet(a) - Stranka pravde i pomirenja - Usame Zukorlić", 12. lista je "Dr Savo Manojlović - I ja sam Beograd - Kreni-Promeni", pod brojem 13 - "Saša Radulović - Dosta je bilo (DJB) - Rešenje za promenu", a 14 lista Grupe građana "Mi - Glas iz naroda".

U Beogradu će izbori biti održani i u 17 gradskih opština. 

Na Čukarici će na glasačkom listiću biti tri izborne liste, na Novom Beogradu šest, Paliluli tri. U Rakovici je proglašeno pet izbornih lista, na Voždovcu šest, a na Vračaru će se takmičiti osam izbornih lista.

U Zemunu je proglašeno devet izbornih lista, u Starom Gradu sedam, na Savskom vencu pet, Zvezdari sedam, Barajevu tri, Grockoj pet, Lazarevcu sedam, Mladenovcu pet, Obrenovcu tri, Sopotu pet, a Surčinu četiri.

Za praćenje beogradskih izbora prijavljen je 1.581 domaći i 156 stranih posmatrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading