KARLEUŠA U JEKU RAZVODA POSLALA DUŠKU PORUKU: Misteriozne reči ježe do KOSTIJU, neće mu biti DOBRO kada ovo pročita (FOTO)

Autor:

Zabava

04.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ovu objavu posvetila svom još uvek zakonitom suprugu?

KARLEUŠA U JEKU RAZVODA POSLALA DUŠKU PORUKU: Misteriozne reči ježe do KOSTIJU, neće mu biti DOBRO kada ovo pročita (FOTO)

Foto: ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je šokirala javnost saopštenjem da je u procesu razvoda od svog supruga, penzionisanog fudbalera Duška Tošića, nakon što su njegove prepiske sa pevačicom Severinom Vučković ugledala svetlost dana. Od tog momenta, još uvek zakoniti bračni par neprestano ratuje preko drutšvenih mreža, međutim, iako nije javno upućena Tošića, jedna Jelenina poruka izazvala je razne spekulacije na internetu.

Naime, Karleuša je emotivnim stihovima uputila misterioznu poruku za koju su mnogi mišljenja da ju je posvetila upravo Dušku.

Drugi ljudi, ljubavi moja snena, nisu te voleli do noža i rana. Do prskanja očnih mrena, do gubljenja svesti za svetlost dana - poručila je Jelena u svojoj objavi na Instagram profilu.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša poslala poruku Dušku Tošiću?

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je nedavno istakla da bi dala život za svog još uvek zakonitog supruga, dok je Duško Tošić, makar kada je javnost u pitanju, imao teže reči kojima bi opisao njihov odnos. Pevačica je istakla da je zbog njegovih reči ostala bez teksta.

- Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena za Republiku, dok bivši fudbaler nije štedeo reči:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic

Jelena Karleuša i Duško Tošić se razvode

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo o sporazumnom razvodu braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti o razvodu braka, što je u interesu svih - izjavio je Tošić, preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
није важно

21.06.2024 12:22

па да се и ми смиримо заједно са њима више