KARLEUŠA ZANEMELA ZBOG ODLUKE DUŠKA TOŠIĆA! Mislila je da otac njene dece nikada neće dozvoliti do dođe do ovoga!

Autor: P. R. / M. I.

Zabava

02.06.2024

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ostala bez teksta!

Pevačica Jelena Karleuša je još jednom privukla pažnju javnosti svojim pojavljivanjem na biračkom mestu na Dedinju. Ovoga puta, njen stajling je bio u centru pažnje, ostavljajući prisutne bez daha. U beloj haljini sa kombinacijom plave i crvene boje, koje su simbolično činile srpsku zastavu, Karleuša je pokazala svoj modni stav čime je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. Veliki šešir i bele naočare upotpunile su njen izgled, ostavljajući utisak raskošne elegancije.

Pored svog besprekornog stajlinga, Karleuša je iznela svoje mišljenje o nedavnim događajima, uključujući i izjavu svog supruga Duška Tošić.

Republika

Foto: Republika

Jelena Karleuša

 

- Dao je ljudima oružje u ruke... Ne znam šta bih rekla, neka bude da sam ostala bez teksta. Za oca moje dece nikada neću reći ružnu reč i stojim pri izjavi da bih na desetoricu skočila zbog njega, ma šta god on rekao o meni - rekla je Jelena Karleuša za Republiku.

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista nedavno za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading